Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Készen áll a szezon első murvás versenyére a Korda Racing, a csapat négy autóval érkezik az Országos Rallye Bajnokság idei harmadik állomására, a szombathelyi Iseum Rallyra.

Változatlan célokkal készülnek a szezon első murva versenyére a Korda Racing versenyzői, így Szombathelyen is a dobogós helyekért szállnak harcba. A Miskolc Rally felemásra sikerült a csapat számára, amíg Velenczei Ádámék a dobogón ünnepelhettek, addig Kazár Miklósék hatalmas balesetet szenvedtek hazai versenyükön. Ez azonban már a múlt, Kazár Miki komoly munkával feledteti a Miskolcon történteket és elszántan, bizakodva tekint kedvenc versenye elé. Velenczei Ádám is reménykedve várja a rajtot, bár még csak egy versenyt teljesített murván a Hyundai-jal, azt éppen itt, Szombathelyen tette.

„Az ide szezonra eddig nem lehet különösebb panaszunk, hiszen Egerben Kazár Miki a Skodával, Miskolcon pedig Velenczei Ádám a Hyundai-jal végzett dobogós helyen.” – összegzett tömören Korda Erik a verseny előtt. „Szeretnénk ezt a sorozatot Szombathelyen is folytatni, ha lehet úgy, hogy mindketten pezsgőt bonthassanak a futam céljában. Ez azonban a korábbiaknál is nehezebb feladatnak ígérkezik az Iseum Rallyn, egyrészt mivel a mezőny még tovább erősödik, komoly pilóták komoly autókkal csatlakoznak a mezőnyhöz, másrészt Ádámnak és Mikinek is kevesebb murvás tapasztalata van autójával, mint a vetélytársaknak, viszont annál elszántabbak, hogy laza talajon is megmutassák, számolni kell velünk. Ez utóbbin úgy próbáltunk segíteni, hogy csütörtökön teszteltünk egy nagyot, ami azért is volt különösen hasznos, mert száraz és nedves talajon is próbálgathattuk a beállításokat. Azt gondolom a felkészülésünk jól sikerült, a Miskolcon összetört Skodát a srácok alig néhány nap alatt talpra állították és az Opatija Rallyn ismét tökéltesen működött.

Fiatal versenyzőink is alig várják, hogy újra murvás pályákon száguldozhassanak, így Vizelli Kareszék mellett a Miskolc Rallyról hiányzó Balics Ákosék is újra magukra öltik a tűzálló overállt. Nehéz versenyre számítunk, a tavalyi évhez hasonlóan idén is lehet számítani esőre a verseny első napján, egy-egy zivatar pedig pillanatok alatt átrendezheti az élmezőnyt. Azon leszünk, hogy a váratlan helyzetekből, győztesen tudjunk kijönni és akkor nagy gond már nem lehet.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

Legfrissebb cikkek