Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nem lesz ott az Országos Rally Bajnokság idei harmadik versenyén az MR Racing Hondás alakulata, az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duó.

Sajnos nem érkezett meg minden alkatrész a Miskolcon felrobbant motorhoz, ezért a csapat már most a hazai székesfehérvári versenyére készül.

A csapat nagyon készült az Iseum Rallye-ra, hiszen a pályák és a rendezés is nagyon versenyzőbarát. Nagyon csalódott mindenki, hogy nem érkezett meg minden alkatrész a Type-R Honda motorjához. A srácok ennek ellenére ott lesz Szombathelyen és figyelemmel követik a bajnokság aktuális versenyét.

„Szomorú hírt kellett közölnöm Atival és Tomival, mert nem jött meg minden alkatrész az autóhoz, és ha nagyon akarnánk, akkor sem tudnánk kocsit biztosítani nekik a szombathelyi murvás versenyre” – mondta szomorúan az MR Racing csapatvezetője Szilágyi Tamás.

Ati és Tomi rosszul fogadta a hírt, de valahol számoltak vele, hogy nagyon szűk az idő az új motor megépítésére és programozására.

„Nem vagyok csalódott, de nagyon szerettem volna Szombathelyen versenyezni. Utoljára 2016-ban mentem itt, sajnos akkor a második szakasz után búcsúztunk a versenyzésből. Jelenleg vezetjük a kategóriánkat, a 2WD Kupában pedig másodikok vagyunk. Szerettünk volna a 2WD kupában is előrébb lépni, de majd Székesfehérvártól újra versenybe szállunk. Nagyon várom már a hazai versenyünket, ahol reméljük a futómű is tökéletesen fog működni, hiszen a lengéscsillapítókat újra Hadik Andris fogja nekem rendbe rakni. Köszönöm a támogatók és a csapat munkáját”– tette hozzá ifj. Fogarasi Attila.

A csapat a hazai székesfehérvári versenyre készül és bízik a sikeres visszatérésben.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

Legfrissebb cikkek