Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A lendületes év kezdés után picit megtorpanni látszott a Kondella - Szilassy duó. Technikai okok miatt nem tudtak rajthoz állni Miskolcon.

Az ott megszerezhető bajnoki pontok kicsit hiányoznak a tarsolyból, de reményeik szerint a meglévők mellé Szombathelyen gyűjtenek még bőségesen.

Eger rally után kisebb kihagyást követően készülünk a 2018.05.25-27. között megrendezésre kerülő ISEUM Rallyra, melynek Szombathely és környéke ad otthont.

Higgadtan végig gondolva az eseményeket, rájöttem mi okozta, hogy Egerben a vezető helyről a kategória 2. helyén fejeztük be a futamot. Ebből tanulva, megpróbálok visszatérni a jól megszokott ritmusomhoz, ezen a futamon – bár ismeretlen körülmények között fogunk versenyezni – nem lehet más a célom / célunk, mint a kategória és a 2WD első hely.

Nagyon jó párosok ellen kell autóznunk, így meg kell küzdenünk a sikerért.  Épp ezért veszünk részt a csütörtökön megrendezésre kerülő hivatalos teszten.

Aszfalton az autónk nagyon ütőképes, és jól vezethető, kíváncsi vagyok murván milyen tapasztalatokat fogok gyűjteni vele - fűzte hozzá Kondella Péter

Amilyen lendülettel nekivágtunk az évnek, úgy be is húztuk a kéziféket. Az technikai problémákat nem láthatjuk előre, így ezt el kellett fogadnunk. Mondhatjuk, hogy már meg van a mínuszos versenyünk. Innentől az erős pontszerzésekre kell koncentrálnunk. Egerben megtapasztaltuk, hogy mind két napon nagyon koncentráltan, teljes mértékben a feladatra összpontosítva kell versenyeznünk. Amit az első nap elvesztegettünk, azt a második napon próbáltuk helyrehozni, aminek meg is ittuk a levét. Izgatottan várom már a hétvégi versenyt, ugyanis murván Peti eddig nem versenyzett. Nem tudom, hogy mire számítsak, de már várom.  Nekünk igazából csak a kategóriánkkal kell foglalkozni, és ott minél több pontot szerezni, ami egy stabil versenyzéssel hozható is - tette hozzá Szilassy Arnold

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Ital Logisztika Kft.; C+D Automatika Kft,; Kudo Trade Plus Kft,; Laurus-Conculting Kft,; Tower-Tech Kft,; Sulypont Bt.; Best-Vill. 2000 Kft.; KOOS WEBER Hungária Kft., ROBITLÁG Bt.

Legfrissebb cikkek