Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A magyar bajnokságban gyűjtötte a versenykilométereket az MHH Kart Team két versenyzője.

Krózser Menyhért a Mini Max kategóriában, korlátozott edzés lehetőség után is az ötödik helyet szerezte meg, míg Fodor Géza a DD2-ben negyedik lett. 

A sikeres Morva Kupa után edzésnek szánta az MHH Kart Team a kecskeméti magyar bajnoki futamot, ezért a csapat döntése alapján Krózser Menyhért kihagyta a pénteki szabadedzéseket, hogy az iskolai feladataira is tudjon koncentrálni. Szombaton, egy nap hátránnyal azonban nem olyan könnyű felvenni a fonalat, de Menya ezt is kihívásnak fogta fel.

Krózser Menyhért, Mini Max 5.: „Edzésnek szántuk a versenyt, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk — mondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető. — Az idén nem indulunk a teljes magyar bajnokságban, de jó edzésnek tűnt ez a verseny. Menyának az iskola is fontos, ezért a pénteki szabadedzéseket kihagytuk és csak szombaton reggel érkeztünk. 

A kimaradt pénteki nap látszott a teljesítményén, de azzal is lehet tanulni, ha kevés bemenetből kell felépíteni egy hétvégét. A technika tökéletesen működött, a csapat is nagyon jó volt, egyedül Menya nem tudott fejben ott lenni. A végére meglett a tempó, de ez most csak az ötödik helyre volt elég. Mondhatnám, hogy elégedettek vagyunk, de a következő versenyeken ennél jobb teljesítményre lesz szükség. “

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Mini Max
Résztvevők: 10
Szuperdöntő: 5.
Döntő: 9.
Elődöntő: 5.
Időmérő: 9.

Fodor Géza, DD2
Résztvevők: 6
Szuperdöntő: 4.
Döntő: 4.
Elődöntő: 4.
Időmérő: 5.

Az MHH Kart Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Pillango GmbH

További információ: www.facebook.com/menya.hu

Legfrissebb cikkek