A magyar bajnokságban gyűjtötte a versenykilométereket az MHH Kart Team két versenyzője.

Krózser Menyhért a Mini Max kategóriában, korlátozott edzés lehetőség után is az ötödik helyet szerezte meg, míg Fodor Géza a DD2-ben negyedik lett.

A sikeres Morva Kupa után edzésnek szánta az MHH Kart Team a kecskeméti magyar bajnoki futamot, ezért a csapat döntése alapján Krózser Menyhért kihagyta a pénteki szabadedzéseket, hogy az iskolai feladataira is tudjon koncentrálni. Szombaton, egy nap hátránnyal azonban nem olyan könnyű felvenni a fonalat, de Menya ezt is kihívásnak fogta fel.

Krózser Menyhért, Mini Max 5.: „Edzésnek szántuk a versenyt, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk — mondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető. — Az idén nem indulunk a teljes magyar bajnokságban, de jó edzésnek tűnt ez a verseny. Menyának az iskola is fontos, ezért a pénteki szabadedzéseket kihagytuk és csak szombaton reggel érkeztünk.

A kimaradt pénteki nap látszott a teljesítményén, de azzal is lehet tanulni, ha kevés bemenetből kell felépíteni egy hétvégét. A technika tökéletesen működött, a csapat is nagyon jó volt, egyedül Menya nem tudott fejben ott lenni. A végére meglett a tempó, de ez most csak az ötödik helyre volt elég. Mondhatnám, hogy elégedettek vagyunk, de a következő versenyeken ennél jobb teljesítményre lesz szükség. “

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Mini Max
Résztvevők: 10