Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ha megkérdeznek egy rallykedvelőt, hogy szerinte melyik a legnehezebb és a legtöbb élményt nyújtó magyar aszfaltos verseny, akkor biztos rávágja, hogy a Miskolc Rallye.

Ezen vettünk részt csapatunkkal április utolsó hétvégéjén. A versenyt megelőző másfél napban eröltetett menetben bejártuk a pályákat. Péntek délután rendeztèk a már hagyománnyá lett salakos prológot, ahol több ezer néző előtt autózhattunk látványosan kedvenc piros Ladánkkal.

Szombatra kilenc gyorsasági szakasz jutott, vbalamint a nyári forróság. Nagyon élveztük a versenyt, jó időket is sikerült mennünk a katagóriánkban. Technikai sport lèvén megszokhattuk, hogy bármikor bármelyik alkatrész megmakacsolhatja magát. Sajnos az ötödik szakaszon viszonylag nagy tempónál egy dobálós részen egy csattanást hallottunk és megszünt a kocsban a hajtás. Félre kellett állnunk és szembenézni azzal a ténnyel, hogy délután fél 5-től este 11-ig az erdőben szobrozhatunk, ugyanis csapattagjainkat a trailerrel nem engedték be a sportbírók, mivel zajlott a verseny.

Éjfél körül volt mikor Miskolcra értünk. Itt szétszedtük a versenyautónkat és megláttuk, hogy a diferenciálmű fogai letörtek. Nem volt tartalék difink így a verseny végleges feladásán gondolkodtunk, mikoris megjelent egy másik Ladás csapat két szerelője és önzetlenül időt és fáradtságot nem sajnálva hoztak nekünk alkatrészt és megcsinálták az autónkat. Ezúton is nagyon köszönjük az önzetlen segítséget nekik.

Így másnap tudtuk fojtatni a versenyt, sőt megszereztük kategóriánk bronzérmét is.

A vasárnapi hét gyorsaságit a versenyautónk hiba nélkül teljesítette.

Nagyon boldogok vagyunk,hogy felállhattunk a céldobogóra.

Köszönjük a csapatunk és a támogatóink bizalmát: C+D Automatika Kft,; Sulypont Bt.; Best-Vill. 2000 Kft.; EUROPART Hungária Kft; BBD 96 Kft.; HEKUS Bűnügyi Magazin;

Legfrissebb cikkek