Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nagyon rosszkedvűen tért haza a Hell Miskolc Rallye-ról a Korda Racing Mitsubishis egysége a Strider Zoltán - Apkó András páros, hiszen Eger után itt is egy kuplung hiba törte össze az álmukat.

A csapat az egri futam után úgy döntött, hogy egy új kuplungot próbál ki, bízva abban, hogy ez jobb lesz, mint az elődje. Zoli és Andris a tények tudatában jobban érezte magát és az egri formát próbálta átültetni a miskolci viadalra.

Az amúgy is nagyon erős Országos Rallye Challenge tízedik helyén autóztak egész nap, voltak biztató eredmények, ám Zoli elárulta, nem szereti a kihordásos és sötét pályákat.

„Nagyon sok felhordás volt a pályán, köszönhetően annak, hogy a gumizások nem voltak megfelelőek. Ez nagyon feladta számunkra a leckét, hiszen az autót nem akartuk összetörni” – kezdte a verseny értékelését Strider Zoltán, majd hozzátette: „Már nem tudtuk mi a jó, hiszen az itinerünkben felírt helyekről hiányoztak a gumik, viszont olyan helyen meg voltak, ami nem volt felírva.”

A szakasz problémái ellenére a srácok nyomták, ahogy tudták, hiszen a már - már kaotikus versenyen bárkit meg lehetett volna előzni a jobb eredményért. Ám a sok csúszás az éjszakába kényszerítette a versenyzőket, legszívesebben sokan elmentek volna aludni.

Másnapra megváltoztak a pályák, Zoli és Andris elkezdte élvezni a versenyt, de nagyon fáradtak voltak a korábbi nap éjszakába nyúló programja miatt.

„Már a kategória hetedik helyén voltunk, amikor a Mályinkai cél kanyar előtt az egrihez hasonló csúnya hangokat hallottunk. A beíróba már hajtás nélkül érkeztünk, ismét a kuplung mondta fel a szolgálatot, ami miatt nagyon szomorúak vagyunk, hiszen a vasárnapi pályák nagyon tetszettek nekünk és jól is tudtunk rajtuk autózni” – árulta el Zoli, aki a lejtős útnak köszönhetően kigurult a gyorsaságiról és pont egy ellátó egység előtt állt meg a Mitsubishivel.

A csapat kihagyja a következő szombathelyi murvás futamot és a következő aszfalt versenyre, a Székesfehérvár Rallye-ra készül.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: Ecowian Környezetbarát tisztítószerek, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft.

Legfrissebb cikkek