Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A horvát tengerpartra utazik a CREDOBUS-LPWMSport csapata, ám nem a nyaralás a céljuk. A soron következő Mitropa Rally Kupán, a Rally Opatiján szeretnék megszerezni a lehető legjobb eredményt.

A Lovász Pál - Kürti Tamás duó idén harmadszor fog külföldön versenyezni és úja nagyon komoly mezőnyben találja magát. A versenyre 12 páros nevezett R5-ös autóval, plusz ott lesznek az eddig német Mitsubishis párosok is. A tengerparti kihívásra nagyon sok magyar páros érkezik még a csapatunkon kívül.

„Komoly csata vár ránk Horvátországban, ahol eddig még nem versenyeztünk. Két nap alatt tizenegy gyorsasági szakasz vár ránk 102 kilométer össztávval” – kezdte a beszélgetést Lovász Pál, aki a miskolci versenyt egy Mitropa dobogós hellyel szeretné megfejelni.

A csapat másik egysége, a Tábori Ákos és a Csomós Mixitől kölcsönvett navigátora Nagy Attila is szerencsét próbál a versenyen. Ákosék célja is egyértelműen a jó helyezés elérése lesz, korábban külföldön már bizonyította, hogy képes a jó eredmény elérésében.

A verseny pénteken két hat kilométeres szakasszal veszi kezdetét, majd szombaton kilenc gyorsasági szakasz vár a versenyzőkre.

A verseny nevezési listája itt érhető el: http://ptm-autosport.com/wp-content/uploads/2018/04/Rally-Opatija-2018-Entry-list.pdf

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Legfrissebb cikkek