Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A miskolci fáradság ellenére nagy örömmel tett eleget a szervezők felkérésének a CREDOBUS-LPWMSport párosa, a Lovász Pál - Kürti Tamás egység, hogy részt vegyen a május elsején rendezendő budapesti nagy futamon.

Pál és Tamás a már hagyománynak tekintethető belvárosi autózást nagyon élvezte, hiszen rengeteg a helyszínre kilátogató és a tv előtt ülő autósport fanatikusnak mutathatta meg a Hyundai i20 R5 versenyautót.

A csapat mellett Formula–1-es versenygépek, túraautók, versenymotorok és további rallyversenyzők vettek részt a 200.000 nézőt vonzó eseményen Budapest szívében.

„Idén is jót mókáztunk a Nagy Futamon. Ez egy tökéletes alkalom, hogy a rally versenyek mellett a nézők testközelből megismerhessék a technikai sportokat” – mondta Lovász Pál, majd hozzátette: „Sokat nem pihentünk Miskolc óta és szinte a Nagy Futamról indulunk is Horvátországba, ahol a Mitropa Kupa soron következő futamán, a Rally Opatiján veszünk részt.”

„Nagy örömmel fogadtuk a szervezők felkérését erre a fantasztikus rendezvényre, és bízom benne sok szép percet szereztünk a kilátogató nézők számára” – tette hozzá Kürti Tamás.

A csapat elutazott a horvát tengerpartra, ahol további 11 R5-ös és 17 magyar páros mellett részt vesz az Opatija Rally-n.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Legfrissebb cikkek