Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Önbizalommal teli és óriási lelkesedéssel várta a Turán Motorsport párosa a 2018-as Országos Rallybajnokság második fordulóját, a Miskolc Rallye-t.

A verseny pénteken a szokásosnak tekinthető Népkerti prológgal vette kezdetét, melyre egy nagy meglepetéssel készült a csapat.

„A miskolci prológ mindig nagy élményt jelent nekünk is, de ezt sikerült még különlegesebbé tennünk.” – kezdte Frici. „Mi, Bagaméri Lacival, illetve az egész csapattal most azonban valami egészen másra koncentráltunk, mégpedig egy óriási meglepetésre.” – folytatta a pilóta, de át is vette tőle a szót Bagaméri Laci. „Pont ma 14 éves a fiam és azt találtuk ki, hogy ő üljön be a prológon Frici mellé. Erre a szabályok már évek óta lehetőséget teremtettek, és mi éltünk is ezzel! Az egész csapat nagyon készült rá, kivéve egy valakit. Ő nem más, mint a fiam, Bagaméri Bálint, aki elől a lehető legutolsó pillanatig titkoltuk, mivel is készülünk. Amikor megtudta, hogy ő megy Fricivel, nagyon meglepődött, és persze örült. Ennél jobban csak akkor, amikor már bent ült az autóban, és a salakon köröztek.” – mondta a navigátor.

„A remek hangulatú prológ után, az igazi verseny szombaton kezdődik, alig várjuk, hogy versenyezhessünk.” – mondta Frici.

Szombaton, három pályán 9 gyorsasági vár Turán Fricire és Bagaméri Lacira.

Legfrissebb cikkek