Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Április utolsó napjaiban Miskolcon folytatódik az Országos Rallye Bajnokság küzdelemsorozata, amely azért is fontos Velenczei Ádám és Szedő Csaba számára, mert ez lesz az első olyan versenyük...

... melyről már van tapasztalatuk az R5-ös Hyundai i20 versenyautóval.

Bizakodva tekint a 24. Hell Miskolc Rally elé a Korda Racing versenyzőpárosa, Velenczei Ádám is Szedő Csaba igyekezett maximálisan felkészülni a magyar bajnokság idei második állomására. Ebben nagy segítségükre volt, hogy tavaly itt mutatkoztak be a Hyundai i20 R5 fedélzetén, így van már tapasztaltuk arról, miként viselkedi az autó az itteni pályákon. Bár tavaly nem voltak szerencsések, egy defekt megfosztotta őket egy szép eredménytől, azonban vannak biztató jelek, hiszen tavalyi második versenyükön már felállhattak a dobogóra illetve az egri szezonkezdettel is elégedett volt a pilóta.

Velenczei Ádám: „Bizakodva várom a bajnokság második futamát. A miskolci felkészülés jegyében az elmúlt napokban egy nagyon jó tesztet tudtunk le. Úgy érzem, az autóval egyre jobb a kapcsolatom, és szerencsére a srácoknak is sikerült orvosolni a kuplungproblémát. A tavalyi futamra visszagondolva vegyesek az érzéseim, hiszen Bükkszentkereszten és Mályinkán sikerült kedvünkre autózni a Hyundai i20 R5-össel, egy defekt azonban mégis nehezítette akkor a versenyhétvégénket, végül pedig idő előtt fel kellett adnunk a küzdelmeket. Az idei felvonás bízom benne, hogy sikeresebb lesz - a csütörtöki pályabejárás után teljes képet kaptunk a szakaszokról, és úgy gondolom, nehéz és egyben kemény kilométerek várnak ránk. Az egri verseny utáni teszteken próbáltunk bátrabban állítani az autón, és most úgy érzem, sikerült jó beállításokat találni a hétvégére. Célunk a szezonnyitóhoz hasonló eredmény, egy ötödik hely lenne, azonban tudjuk, hogy erős a mezőny, és nem lesz könnyű dolgunk, de mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy a lehető legjobb formánkat hozzuk a miskolci pályákon.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

Partnereink:  Betonútépítő Zrt.;Euroaszfalt Kft.; Siva Group Zrt.; Stravia Kft.; Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft..; Origo Cnc Kft, Hyundai WIA ; R-Carnet Service Kft.;Inter Cars.; Lubricants Hungary Kft.( Gulf); BM KOMP kompresszortechnika;  Euroll Hungária Kft.; ; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.;  ; Lead Design Kft.; Szirt Bau Kft. Wimmer Trans Kft. Eftech Kft.; Otys Úttechnika Kft.

Legfrissebb cikkek