Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Négy sikerre éhes versenyzőpárossal száll harcba a Korda Racing az Országos Rally Bajnokság hétvégi állomásán, a 24. Hell Miskolc Rallyn Kazár Miklós a Skoda Fabia R5-tel, Velenczei Ádám a Hyundai i20 R5-tel, Vizelli Károly a Lada VFTS-sel, míg Hevesi István egy Mitsubisi Lancerrel áll rajthoz.

Az egri szezonnyitó után is marad az Észak-Keleti régióban az Országos Rallye Bajnokság mezőnye, április 27.-29. között Borsod-Abaúj-Zemplén megye és székhelye, Miskolc látja vendégül a versenyzőpárosokat a 24 Hell Miskolc Rallyn. A futam szervezői mindig remekül ötvözték a tradíciót az újdonsággal, így szinte már elképzelhetetlen, hogy ne a népkerti salakmotor pályán vegye kezdetét a száguldás, mint ahogy a Bükki pályák nélkül sincs igazi Miskolc Rally, viszont idén egy eddig sosem használt pályát is beiktattak a programba a szervezők. A parázs küzdelem szinte garantált, a több mint 200 párost számláló mezőnyben több külföldi egység is felbukkan. 

„Mindig is nagyon szerettük a Miskolc Rallyt, úgyhogy idén is örömmel térünk ide vissza.” – osztotta meg a verseny előtti várakozásait Korda Erik. ”Az itteni szurkolók különleges hangulatot teremtenek a népkerti prológon és a gyorsasági szakaszok mentén is. A Bükki pályák ízig-vérig rali pályák, a 20 kilométeres Garadna-Mályinka lehet talán a sorsdöntő, de egy biztos: idén is nehéz versenyre és komoly küzdelmekre készülhetünk. 

Kazár Miki számára különösen fontos lesz az hétvége, hiszen számára ez abszolút hazai pálya, azonban ez önmagában túl nagy előnyt nem jelent, mert az R5-ös mezőny egyharmada miskolci :). Ami viszont mindenképp bizakodásra adhat okot, az az, amit Egerben láttunk! Már első versenyén szárnyalt a Skodával, hosszú idő után ismét szakaszgyőzelmeket szerzett, a futamon dobogón zárt, a bajnokságban pedig az abszolút második helyről várja a folytatást, valami hasonlóval a miskolci célban is kiegyeznék. Jó eséllyel pályázik a dobogóra Velenczei Ádám is, aki egy éve itt mutatkozott be a Hyundai i20 R5-tel, így ez lesz az első olyan versenyük az autóval, amiről van már korábbi tapasztalatuk. Vizelli Karesz is hazai versenyeként tekint a Miskolc Rallyra, a haditerv azonban ugyanaz, mint mindig, gyors és látványos autózással megszerezni a győzelmet a Zsigulik között. 

Nagy örömmel köszöntöm csapatunk legújabb tagját, Hevesi Istvánt, aki számtalanszor bizonyította már elképesztő gyorsaságát, az öregecske Mitsubishi Lancerrel gyakran tör borsot az élmezőny orra alá. Bízunk benne, hogy a jövőben még nagyobb sikereket fogunk közösen elérni. 

Az Eger és Miskolc Rally közti szünetben volt egy versenyünk Ausztriában és egy Csehországban, de amennyire lehetett megpróbáltunk előre is dolgozni, mert jövő hét pénteken két R5-ös autónk mellett Fekete Lackóék is a Mitropa Kupa soron következő állomásán, a horvátországi Opatija Rallyn szállnak harcba.”

A Korda Racing versenyzői a 24. HELL Miskolc Rallyn: 
#2. Kazár Miklós – Tóth Zsolt, Skoda Fabia R5
#6. Velenczei Ádám – Szedő Csaba, Hyundai i20 R5
#19. Hevesi István – Ratting Tamás, Mitsubishi Lancer EVO VI
#58. Vizelli Károly – Nagy Péter, Lada VFTS

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu 
http://youtube.com/kordaracing 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

Legfrissebb cikkek