Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Felkészülve várja az Országos Rallye Bajnokság idei második futamát, a Hell Miskolc Rally-t, az MR Racing Hondás alakulata az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duó.

A srácok az egri győzelemmel felállított mércét nézik, ezért Miskolcon hasonlóan nyerni szeretnének.

A második versenyre az 5-ös kategóriában annyi változott, hogy csak Hondák lesznek a rajtnál, és visszatér a tavalyi bajnok páros. Attila és Tomi kíváncsian várja, Alberti Szabolcs milyen időket autózik majd és mindenképpen nagy csatára számítanak.

„Korábban versenyeztem már a miskolci pályákon, de a szombati nap pályái teljesen ismeretlenek számomra, ezért megpróbáljuk tökéletesen feldolgozni” – kezdte a beszélgetést Attila, majd hozzátette: "Vasárnap már más lesz a helyzet, hiszen mentem már azokon a pályákon és itt lesz az a gyorsasági, amit nagyon várok. A Garadna - Mályinka egy igazi vérbeli rally szakasz és a maga 20 kilométerével biztosan nagyon jó lesz menni rajta.”

Az autó készen áll, a csapat kicserélte a kábelkötegben azokat a kábeleket, amik Egerben lassították a srácokat.

„Elkészülünk az autóval és a csapat is nagyon várja a miskolci versenyt. Itt mindig jó hangulat van és reméljük, ezt egy nagyon jó eredménnyel tudjuk majd megfejelni” – tette hozzá Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora.

A csapat Egerben megnyerte az 5-ös kategóriát és az ORB 2WD Kupát is, és hasonló eredményre törekszik Miskolcon is.

„Úgy gondolom, nagyon jót tesz nekünk, hogy Szabi visszatér, hiszen ez nagy löketet adhat mindenkinek. Nyomni fogjuk a gázt, és a legjobb eredményre törekszünk itt is” – zárta a beszélgetést Attila.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

Legfrissebb cikkek