Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Túl van a 2018-as Miskolc Rally felkészülési tesztjén a Korda Racing Mitsubishis egysége a Strider Zoltán - Apkó András duó, akik a hazai dráma után Miskolcon már mosolyogni szeretnének.

Zoliék egy újjáépített hajtású autóval a hétfői napon, Hollóházán vizes és száraz körülmények között készültek a miskolci versenyre. A teszt jól sikerült, ezért is bizakodnak, és hasonló részeredményeket szeretnének, mint a szezonnyitó egri versenyen.

„Az egri kuplung felrobbanás után az autó újra sportolásra alkalmassá vált” - kezdte a beszélgetést mosolyogva Strider Zoltán, majd hozzátette. „A csapat egy új kuplungot rakott az autóba, hiszen az előző típussal Egerben és Pécsen is megjártunk. Bizakodunk, hogy ezzel nem lesz hasonló problémánk.”

A srácok valahogy nem járnak Miskolc irányába, Zoli évekkel ezelőtt versenyzett itt, de a mostani pályák mondhatni teljesen ismeretlenek számukra.

„Kemény versenyre számítunk, mert komoly versenypályák várnak ránk, mind feldolgozás, mind versenyzés szempontjából. A kategóriánkban is szinte mindenki ott lesz, aki számít, ennek ellenére a mi célunk továbbra is az ORC első öt helye” - tette hozzá Zoli.

A 2018-as Miskolc Rally a szokásos pénteki Népkerti Speedway Aréna programjával kezdődik, majd szombaton kilenc, vasárnap pedig hét gyorsasági szakasz vár a versenyzőkre, köztük kétszer a közel húsz kilométeres klasszikus Garadna - Mályinka pályával.

A Korda Racing együttműködő partnerei: Ecowian Környezetbarát tisztítószerek, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft.

Legfrissebb cikkek