Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Mitropa Kupa második versenyére, a 42. International WeinbergerHolz Lavanttal Rallye-ra készül a CREDOBUS-LPWMSport párosa a Lovász Pál - Kürti Tamás duó.

A csapat nevezett az osztrák bajnokság második versenyére is, ám továbbra is a Mitropa Kupa szereplés a legfontosabb számukra. A kihívók listája szinte nem változott, ezért bizakodásra adhatnak okot a bajnokság első versenyének eredményei.

„Nagyon bízunk benne, hogy a Rebenland Rallye-hoz hasonló fantasztikus versenyen veszünk majd részt a hétvégén” – kezdte a beszélgetést Kürti Tamás, majd hozzátette: „Ott a rossz idő ellenére szinte végig a Mitropa Kupa elejében autóztunk, volt szakaszgyőzelmünk is és most hasonló eredményekkel elégedettek lennénk.”

Az eredmények mellett a felszabadult autózás a célja versenyző párosnak az ismeretlen pályákon. Nincs sok idő a Miskolc Rallye-ig, ahol már nagyon szeretnének a top nyolcban autózni.

A 2018-as Lavanttal Rallye pénteken négy gyorsasági szakasszal rajtol, majd szombaton további nyolc szakasz után hirdetnek győztest. A közel 15 kilométeres szakaszok mellett kétszer is teljesítenek majd 20-as szakaszt, ami a hazai viszonylatokhoz képest biztosan kemény lesz.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Skuba, Geri Ügyvédi Iroda, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Legfrissebb cikkek