Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Remek teljesítménnyel kezdett a Korda Racing Mitsubishis egysége a Strider Zoltán - Apkó András duó, akik hazai pályán a célkitűzésükben elképzelt ötödik helyen autóztak, amíg egy technikai probléma szertetörte álmukat.

Zoli a tavalyi évben a munkahelyi elfoglaltságok miatt kevesebb időt szakított a rallyra, de ezt az idei évben máshogyan szeretné csinálni. A Credobus - Eger Rallye volt az első ORC verseny, ahol hazai pályán szerették volna a legjobbat kihozni magukból. 

„Nagyon csalódottak vagyunk, hiszen a tavalyi évhez képest nagyon megerősödött a bajnokság, de mi ott tudtunk lenni az első ötben. Nem számított, hogy sötét van, vagy nagyon kihordásos a pálya, csak mentünk, hiszen a hazai közönség előtt autózni még jobb érzés. Volt kategória dobogós eredményünk is, ami további bizakodásra ad okot” – értékelte a versenyt Strider Zoltán.

A szombati nap nagyon elnyúlt, ráadásul óra állítás is volt, kevés idő maradt a pihenésre. Zoli sem aludt sokat, de ez sem érdekelte, hiszen ott voltak az ötödik helyen, amikor egy pillanat alatt szertefoszlott az álmuk.

„A vasárnap első Egerszalóki szakaszon éppen át tudtunk menni. Az utolsó lassítónál kapcsoltam négybe, és a kuplung szétrepült, ami utólag kiderült nagy rombolást csinált. Megsérült a váltó, az osztómű és lehet a motor is. Nagyon csalódott vagyok, hiszen az eredményeket nézve akár a negyedik helyen is végezhettünk volna” – zárta a beszélgetést Zoli.

A folytatásban a csapat tervei Székesfehérvárra koncentrálódtak volna, ám a hétvégi versenyzés feltolta Zoliban az adrenalint, így akár már Miskolcon is ott lehetnek.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu 
http://youtube.com/kordaracing 

A Korda Racing együttműködő partnerei: Laha Facility Ltd., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft.

Legfrissebb cikkek