Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Közel kilenc hónap szünet után ismét a Hyundai R5-ös autójával száll versenybe Velenczei Ádám és Szedő Csaba, akik komoly célokkal vágnak neki a hétvégén, Egerben rajtoló magyar bajnoki szezonnak.

Velenczei Ádám és Szedő Csaba utoljára tavaly júniusban, Székesfehérváron álltak rajthoz utoljára magyar bajnoki futamon, a Veszprém Rallyt megelőző teszten elszenvedett baleset miatt idejekorán véget számukra első R5-ös szezonjuk. Így aztán lesz mit bepótolnia a párosnak a hétvégén Egerben megrendezésre kerülő bajnoki szezonnyitón, ahová nagy reményekkel érkeznek. Velenczei Ádám és Szedő Csaba utoljára tavaly júniusban, Székesfehérváron álltak rajthoz utoljára magyar bajnoki futamon, a Veszprém Rallyt megelőző teszten elszenvedett baleset miatt idejekorán véget számukra első R5-ös szezonjuk. Így aztán lesz mit bepótolnia a párosnak a hétvégén Egerben megrendezésre kerülő bajnoki szezonnyitón, ahová nagy reményekkel érkeznek. 

“Nagyon várjuk már a rajtot, ki vagyunk már éhezve a száguldásra.” - mondta Velenczei Ádám a verseny előtt. “Rögtön a tavalyi baleset után elkezdtünk dolgozni az idei éven, amire most már azt mondhatom, nyugodtan készülhetünk, mert minden összeállt ahhoz, hogy idén teljes szezont fussunk a Magyar Bajnokságban. Szerencsére túl sok változás nincs körülöttünk, az alapfelállás nem változik, idén is a Korda Racing Hyundai i20 R5-ösével szállunk versenybe. A kilenc hónap után nagyon jó érzés volt visszaülni az autóba, kedden Cereden teszteltünk a csapattal. A teszt úgy érzem jól sikerült, nagyon hasznos volt. A beállítások szerintem nagyjából rendben vannak, bár a tesztpálya inkább nedves volt, a hétvégére viszont szerintem fel fognak száradni az Eger környéki utak, de az autó nagyon jó volt! A mezőny idén is bivalyerős, velünk együtt 15 R5-ös autó lesz ott az Eger Ralin, így komoly csatákra van kilátás, érdemes lesz kilátogatni a pályákra.”

“Szeretünk Egerben versenyezni, szeretjük a tempós a pályákat.” - vette át a szót Szedő Csaba, a páros navigátora. ”Sajnos tavaly nem tudtunk itt elrajtolni, mivel novemberben, a bajnokság utolsó állomásaként került megrendezésre, ami az első gyorsokon biztosan fog majd hiányozni a többiekkel szemben, de azon leszünk, ezt a hátrányunkat minél előbb eltüntessük. Aszfalton már egész jól össze barátkoztunk a Hyundai-jal, tavaly dobogóra is tudtunk állni. Alább adni nem szeretnénk, Egerben is a dobogós helyekért szeretnénk harcolni!”

Partnereink: Betonútépítő Zrt.;Euroaszfalt Kft.; Siva Group Zrt.; Stravia Kft.;Laha Facility Ltd.; Origo Cnc Kft, Hyundai WIA ; R-Carnet Service Kft.;Inter Cars.; Lubricants Hungary Kft.( Gulf); BM KOMP kompresszortechnika;  ; Euroll Hungária Kft.; ; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.;  ; Lead Design Kft.; Szirt Bau Kft. Wimmer Trans Kft. Eftech Kft.; Otys Úttechnika Kft.

Legfrissebb cikkek