Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Solid Racind Team Ladás párosa idei első versenyére készül. A versenyzőpárost kérdeztük a mozgalmas téli felkészülésről és az egri tervekről.

Lelkesedésünk az elmúlt pár hónapban is rendíthetetlen volt. Az autó vadonatúj motort kapott,amely sokkal erősebb és nyomatékosabb lett a tavalyinál. Igyekeztünk az összes mai fejlesztést beletenni a Lada erőforrásába.Lelkesedésünk az elmúlt pár hónapban is rendíthetetlen volt. Az autó vadonatúj motort kapott,amely sokkal erősebb és nyomatékosabb lett a tavalyinál. Igyekeztünk az összes mai fejlesztést beletenni a Lada erőforrásába.

A karosszéria is teljesen fel lett újítva valamint a biztonsági berendezések is frissültek az autóban.

Bejártuk az egri verseny valamennyi gyorsasági szakaszát. Ahogyan az elmúlt években már megszokhattuk, nagyon gyors és ritmusos pályákon versenyezhetünk itt.

A jó minőségű aszfalton rendezett futam egyetlen hátránya,hogy rövidek a szakaszok az idei évben.

Mivel nagyon szeretünk versenyezni,így alig várjuk a verseny rajtját,amely a pénteki Dobó téri rajtceremóniával kezdődik. Ezután 20 gyorsasági szakasz vár ránk a szombati és vasárnapi napokon.

Szeretnénk a dobogó minél magasabb fokára felállni a verseny végén.

Örülünk, hogy ilyen fantasztikus csapat tagjai lehetünk és köszönjük a partnereink és a szerelőink segítségét.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést C+D Automatika Kft,; Sulypont Bt.; Best-Vill. 2000 Kft.; EUROPART Hungária Kft; BBD 96 Kft.; HEKUS Bűnügyi Magazin;

Legfrissebb cikkek