Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Négy autóval vág neki az Országos Rallye Bajnokság első versenyének, az CREDOBUS-Eger Rallye-nak a CREDOBUS - LPWMSport csapata.

A Lovász Pál - Kürti Tamás páros a teljesen felújított Hyundai i20 R5-öt viszi harcba, amivel egy héttel korábban a Mitropa Kupa szezonnyitóján bizonyította, hogy a csapat és az autó is felkészült a hazai megmérettetésre.A Lovász Pál - Kürti Tamás páros a teljesen felújított Hyundai i20 R5-öt viszi harcba, amivel egy héttel korábban a Mitropa Kupa szezonnyitóján bizonyította, hogy a csapat és az autó is felkészült a hazai megmérettetésre.

„A hétvégén sikerült jó sok versenykilométert megtenni az i20-assal, Ausztriáiban igazán extrém körülmények között autóztunk. Úgy érzem az osztrák versenyen sokat segített a felkészülésben a szezonnyitóra. Tavaly Egerben az abszolút nyolcadik hely körül autóztunk, ez most is reális célunk lehet. Erre az esztendőre változott a bajnokság résztvevőinek listája, mi és az autónk is felkészülten várjuk a szezont” – kezdte a beszélgetést Lovász Pál.

A csapat Mitsubishi Lancer EVO IX-esét továbbra is a Tábori Ákos - Bartha Nándor duó próbálja eljuttatni a célba a kettes kategóriában, ami szintén teljesen átalakult a tavalyi évhez képest. A top négyes kategóriát váltott és jöttek új párosok, így Ákosék előtt megnyílt az út, hogy bizonyítsák rátermettségüket.

Az idei évben indul útjára a Peugeot 208 R2 Rally Kupa névre hallgató mini bajnokság, amiben a CREDOBUS - LPWMSport két párost is támogat. Az egyikük a 2017-es Rallye2-es bajnok Csomós Miklós - Nagy Attila duó, a másik páros pedig a szintén nagyon tehetséges Riskó Dániel - Adorján Szabolcs alkotta egység. Mivel a Kupa pénzdíjas, ezért itt biztosan még nagyobb harc lesz, mint a többi kategóriában, ráadásul a technikai háttér közel azonos feltételeket kínál a versenyzők számára.

„Húsz gyorsasági szakasz vár ránk a hétvégén, ez biztosan nagyon komoly koncentrációt igényel majd, főleg úgy, hogy várhatóan az időjárás sem lesz túl kegyes hozzánk. Mindent megteszünk, hogy jól teljesítsünk Egerben” – tette hozzá Kürti Tamás.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Legfrissebb cikkek