Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Maximálisan felkészülve várja az Országos Rallye Bajnokság szezonnyitó futamát az MR Racing Hondás alakulata, az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duó.

Attila számára sok újdonságot tartogat az egri verseny, hiszen új csapatban, új autóval, új bajnokságban, új pályákon, egy szinte új navigátorral indítja a 2018-as szezont, de mindezek ellenére nagy odaadással készül, hogy tökéletesen helytálljon.

„Már nagyon várjuk a szeszélyes időjárási körülményekkel felvértezett egri szezonnyitót. Attila és Tomi személyében új versenyzőket köszönthetek a csapatunkban és nagyon várom a közös munkát velük. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a csapat év eleji munkáját. Dénesnek az új motort, Zolinak és Imrének a sok hétvégi áldozatos munkát és Robinak az autó felkészítését” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapat koordinátora.

Csütörtökön a csapat részt vesz a verseny hivatalos tesztjén, ahol szeretnének még pár kilométert menni az autóval, mielőtt élesben is elkezdődne a száguldás.

„Hét pályából eddig csak a Szarvaskő gyorsaságin versenyeztem, a többit belső felvételek alapján ismerem. Örülök neki, hogy úgy vágok neki az évnek az autóval, hogy jó minőségű és széles utakon versenyzünk, de azt sajnálom nagyon, hogy nincs hosszabb gyorsasági köztük” – folytatta ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette. „A tesztünk célja a további ismerkedés, most már az előttünk lévő műszerek is be lesznek programozva, ami nagy segítség lesz a korábbi tesztünkhöz képest.”

A fiúk két ellenfelet kapnak az ötös kategóriában, viszont a kétkerekes kupában 14 páros vesz majd részt.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

Legfrissebb cikkek