Új párossal kezdi a 2018-as évet az MR Racing Hondás alakulata. A Szilágyi Tamás által összefogott csapat új versenyzői az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás alkotta duó lesznek, akik már túl is vannak az autóval az első métereken.

„Tehetséges fiatal párost szerettem volna az autóba ültetni 2018-ban, így esett a választásom az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duóra, akik a sport iránti alázatukkal és elkötelezettségükkel bebizonyították ott a helyük az aktív versenyzők között” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora, majd hozzátette. „A tavalyi év végén megkerestem Attilát, akitől pozitív visszajelzéseket kaptam, így azt gondolom, nem kellet sokat gondolkodnom a váltáson.”

Nagyvelegen már meg is tartották első tesztjüket, ahol az elsődleges cél az autóval való ismerkedés volt.

„Túl vagyunk az első teszten, ami azt gondolom nagyon pozitív volt mindkét fél számára. Attila és Tamás is nagyon pozitívan állt mindenhez és ez is kellett ahhoz, hogy egy sikeres két napos tesztet hagyjunk a hátunk mögött” - tette hozzá Tamás.

180313 honda civic

„Nagyon örülök, hogy Tamás megkeresett a tavalyi évben ezzel az ajánlattal, amire egy személyes találkozó után igent is mondtam” – folytatta a beszélgetést ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „Már a teszten is túl vagyunk, a saját autómhoz csak annyiban hasonlít, hogy ennek is négy kereke van. Nagyon meg kell szoknunk az autót és a sok változást, amit részben az első osztály hoz majd, de dolgozunk rajta, hogy mindkét félnek gyümölcsöző legyen a kapcsolat.”

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin