Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team versenyzői a népszerű Mikulás Rallye-n versenyeztek a felhőtlen jókedv és örömautózás reményében.

Gyarmati Ariel- Kocsis György párosnak sajnos technikai probléma miatt nem sikerült célba érnie, a Molnár István- Novák Balázs duó azonban teljesítette az előzetes célkitűzést.

Gyarmati Ariel: - Az esőzések miatt a pályabejárás idején elég saras volta a pálya, de a verseny napjára már döngölt és száraz lett. Porzott az út, amelyen nagyon meglepődtünk, mivel vizesebb szakaszokra számítottunk, ezért nyitott gumikkal mentünk ki a szervizből, ezek viszont alkalmatlannak bizonyultak erre a kemény talajra. Ennek ellenére nagyon élveztük az első gyorsaságit. A következő jutaspusztai szakaszon már nem voltunk ennyire vidámak, ugyanis technikai probléma miatt búcsúzni kényszerültünk.

- A pályák közül legjobban a Kislőtér tetszett volna, de már nem volt lehetőségünk odáig eljutni.

- Szerettünk volna tovább menni, autózni egy jót és egy jó helyezést elérni, de erre nem maradt lehetőségünk. Jövőre újra próbálkozunk.

- A jövő évet nézve szeretnénk ugyanezzel az autóval indulni az ORC bajnokságban és elhódítani a bajnoki címet.

Molnár István: - Az előzetes terveink között az szerepelt, hogy felváltva vezetünk majd Balázzsal. Ebből annyi valósult meg, hogy én vezettem végig mondván, hogy én vagyok a Mitsubishis, nem rossz az időeredmény, vezessem végig.

-Technikai problémánk egyáltalán nem volt a verseny során. Tökéletes volt a felkészítés, mint mindig.

- A magunk módján mi sem mentünk rosszul. Az idei évben nem versenyeztem túl sokat. Talán ez volt a második versenyem, és ennek fényében elégedettek vagyunk a mostani teljesítménnyel.

- A pályákat nagyon élveztük. A minőségük teljesen alkalmas volt a versenyzésre. Azt hittük, hogy sokkal rosszabb lesz, mivel a pályabejáráson még jócskán sarasabb volt. Az összes közül a várpalotai gyorsasági szakasz volt a kedvencünk.

- Az előzetes célkitűzéseket teljesítettük. Azzal a versenykilométerrel, ami az évben bennem volt, ahhoz képest helyt álltunk a Mitsubishisek között. Nyilván lehetett volna jobb gumival menni, de nekünk megfelelt így. A hangulat volt a fontos, és az megvolt. Élvezetes volt, jókat nevettünk és el is fáradtunk.

- Az idei évben még egy Szilveszter Rallye-n indulunk, amit már nagyon várunk. A jövő évet pedig meglátjuk hogyan alakul.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Print-Shop, Strapa-Pack Kft., Moresimp, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Sziró Kft., DuPont

Legfrissebb cikkek