Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Már a célegyenesben hasít a 19. Szilveszter Rallye, kevesebb, mint 1 hét van hátra. 7 országból, több mint 200, mindenre elszánt rali-harcos érkezik a Hungaroringre...

... köztük az előző évek bajnokai, de egy igazi legenda is debütál az idei versenyen. Gigászi csata várható, december 29-én pedig az is kiderül, hogy a viadal történetében először sikerül-e háromszoros bajnokot avatni!

A sportág legendája, Kiss Ferenc pályafutása során most először áll rajthoz partnerével, Patkó Gergellyel az évbúcsúztató versenyen. Kikkel kell majd megküzdenie? A címvédő Vincze Ferenc – Bazsó Attila páros – és a váltott navigátorokkal induló Kazár Miklós. Ha utóbbiak győzedelmeskednek, akkor háromszoros bajnokot avatnak.

171221 szilveszterrally n2

Kiss Ferenc bő tízéves kihagyás után egy Hyundai R5-össel száll harcba, új csapatával, a Korda Racinggel érkezik a Ringbe! „Ugyan életemben először indulok a Szilveszter Rallye-n, és a részvétel nagyon fontos, de azt vallom, hogy annál már csak a jó eredmény a fontosabb. Egy biztos, nem fogom vissza magam, abban mindenki biztos lehet” – fogalmazott a korábbi kétszeres abszolút bajnok.

171221 szilveszterrally n3

Vincze Feriék nem rejtik véka alá szándékuk, győzni akarnak: „Abszolút eredmény centrikus vagyok, a mostani viadalt nagyon komolyan vesszük, hiszen szeretnék a verseny első háromszoros bajnoka lenni. Persze nem titkolom, a verseny hangulata biztosan elragad, és a nézőknek is autózunk majd, de nyerni szeretnék.”

171221 szilveszterrally n4

Kazár Miklós is apait-anyait beled majd a küzdelembe: „Egy biztos, minden idegszálammal az évzáró sikeres teljesítésére koncentrálunk. Akárcsak tavaly, idén is váltogatom majd a navigátoraimat, de ennek ellenére megígérhetem, hogy nagyon gyors leszek. Persze Ramón is ott lesz velünk az egész csapattal együtt, és ha a helyzet úgy hozza, hát övé lesz az anyósülés. Remélem, sokan kijönnek majd a Ringre, én mindenesetre megígérhetem, igazi ralizást láthatnak majd tőlünk a nézők”

Légy ott, amikor az eszeveszett tempót diktáló raliautók mind a négy kerékkel a levegőbe emelkednek, szárnyalnak, és a kanyarban a fizikai határokat feszegetve csúszkálnak. Add át magad a motordübörgésnek és hagyd, hogy a finom benzingőz beszívódjon a pórusaidba. Váltsd meg belépőd kedvezményes áron, 2 000 Ft-ért elővételben: http://totaljegy.hu/event/szilveszter-rallye-2017/

Találkozzunk december 27. és 29. között a 19. Szilveszter Rallye-n!

http://www.szilveszterrallye.hu/ 
https://www.facebook.com/szilveszterrallye/ 
https://www.facebook.com/events/534331810237996/ 

Legfrissebb cikkek