Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az LP Winner Motorsport versenyzőpárosai várakozásaiknak megfelelő eredménnyel zárták a 2017-es év utolsó versenyét, a 21. Taxi4 Mikulás Rallye-t.

A Lovász Pál - Kürti Tamás egység és a Csomós Miklós - Nagy Attila duó is az abszolút tízedik helyet tűzte ki célul, majd a háziverseny során az előbbi páros a 11., míg az utóbbi a 12. helyet szerezte meg.

A Hyundai-os fiúk a maguk és a nézők szórakoztatására érkeztek a Veszprém környéki pályákra, és elmondásuk szerint 70%-ban tudták is tartani magukat ehhez. Végig jókedvűen autóztak, és élvezték a technikai problémáktól mentes versenyzést.

„Tetszettek a pályák, és jót szórakoztunk egész nap. Igaz, picivel lemaradtunk az abszolút tízedik helyről, de ezt betudhatjuk a két túlcsúszásnak és a defektünknek is a kislőtéren. A gumiválasztásunk sem volt a legmegfelelőbb, de most tényleg nem az eredmény számított. Boldogok vagyunk, jól építkeztünk a következő szezonra” – értékelte a versenyt Lovász Pál navigátora, Kürti Tamás.

A Mitsubishit először kormányzó lelkes fiatal duó is a tízedik helyre pályázott és ők sem sokkal maradtak le róla. Végig jó teljesítményt autóztak, így a Mitsubishit vezetők között ők lettek a harmadik legjobb páros. Olyan versenyzőket előztek meg, akik régóta versenyeznek hasonló autókkal.

„Először is szeretném megköszönni Lovász Pálnak, az LP Winner Motorsportnak és partnereimnek ezt a lehetőséget. Amikor Pál megkérdezte, hogy kipróbálnám-e az autót, azonnal igent mondtam neki. Sikerült is 20-30 kilométert tesztelni a kocsival, ami mindenképpen pozitív hatással volt rám, hiszen sikerült valamennyire kiismerni az autót” – kezdte a beszélgetést Csomós Miklós, majd hozzátette: „Nagyon barátságos volt a Mitsubishi, meg is lepődtem, hogy ilyen kezes bárány volt, pedig murván mentünk. Mindenképpen elégedett vagyok a teljesítményünkkel, így elsőre szerintem jól megoldottuk a leckét.”

Az LP Winner Motorsport párosai a 21. Mikulás Rallye-val lezárták a 2017-es esztendőt és elkezdtek dolgozni a jövő évükön.

Köszönjük Partnereinknek: KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., CREDOBUS, Hyundai Magyarország, M6 L.O.G Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Bus Center Kft., TPA csoport Magyarország, KF Mini-Busz Kft., Expert Lajta Kft., Hunnoid, Kövesdi Kft, millaco.hu

Legfrissebb cikkek