Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A horvátországi rally show után a magyar buli versenyen is részt vesz az MR Racing Hondás párosa a Neukirchner András - Guzi Róbert duó.

A srácok számára ez lesz az idei első bevetés a Veszprém környéki kemény murvás pályákon, hiszen a Veszprém Rallye-t egy külföldi kirándulás miatt kihagyták.

A Santa Domenica Rally Show-ról hazahozott autót lemosták és kicserélték a hibás alkatrészt és már a Mikulás Rallye-ra koncentrálnak, ahol egy jóízű autózással szeretnék lezárni a 2017-es versenyszezont.

„Tavaly indultunk először a Mikulás Rallye-n, de az örömünk nem tartott sokáig, mert Dénes nekiment az út szélén egy sziklának” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapat koordinátora, majd hozzátette: „Az autót gyorsan megjavítottuk és úgy teljesítettük a versenyt, hogy nem értékeltek minket.”

Az idei évben nagy átalakuláson ment át a csapat és megváltozott a bajnokság és a tervek is. Kemény szezont teljesítettek itthon és külföldön is, ezért most a szórakozást teszik előtérbe.

„Nem terveztünk semmit a versenyre. Itt zárjuk az idei szezont és természetesen szeretnénk a legjobb eredményt elérni, de elsősorban a szórakozásnak tekintjük a versenyt” – tette hozzá Tamás.

A 21. Mikulás Rallye vasárnap hat gyorsasági szakaszon zajlik. A kilátogató nézők az alábbi link alatt találnak információkat a versenyről: https://www.larocosport.com/uploaded/2017_mikulas/2017_mikulas_idoterv_terkepek.pdf

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, Fáraók Tours, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Unit Design Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

Legfrissebb cikkek