Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

November utolsó hétvégéjén, alig egy hónappal a Rally Croatia után a Korda Racing mindkét R5-ös versenyautója visszatér Horvátországba: a Skoda Fabiában ezúttal is Hideg Krisztián foglal helyet, míg a csapat Hyundai i20-asát Várkonyi Szabolcs küldi harcba.

Immár évek óta idehaza is egyre nagyobb népszerűségnek örvend Horvátország szezonzáró buli futama, a Santa Domenica Rally Show, melyen az idei évben is tucatnyi magyar páros döntött a rajthoz állás mellett. A mezőny erősségére sem lehet panasz, hiszen 11 R5-ös autót találunk a nevezési listán, melyből kettőt a Korda Racing készít fel a versenyre. A csapat Skodájával az idén horvát nemzeti és Mitropa Kupa bajnoki címet szerző Hideg Krisztián és Kerék István, míg a Hyundai i20-szal a Mitropa Kupa bronzérmes párosa, Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely ejti meg bemutatkozását a kategóriában.

„Bár a bajnoki küzdelmek mér véget értek az idei szezonban, számunkra még egy darabig nincs leállás.” – mondta Korda Erik. ”A srácok a múlt héten Csehországban vendégeskedtek a Skodával, most pedig mindkét R5-ös autónkkal Horvátország felé vesszük az irányt, decemberben pedig vár ránk a Mikulás és Szilveszter Rally, úgyhogy akad még program erre az évre is. A Santa Domenica Rally Show-n új párost köszönthetünk csapatunknál, Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely a Hyundai i20-sszal próbál szerencsét, míg Hideg Krisztián két aszfalt futam után murván is kipróbálja a Skodát. Ez a hétvége remek alkalmat kínál neki egy kis murvás tapasztalatszerzésre az autóval a Mikulás Rally előtt, ahol végre hazai közönség előtt is bemutatkozik majd a Fabiával.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft, Laha Facility


Legfrissebb cikkek