Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Mitrpa Kupa éves 3.helye után úgy döntött a Ritmus Ase párosa, Várkonyi Szabolcs-Makai Gergely, hogy meglepi magát az általa nagyon kedvelt Rallye Show Santa Domenicára és kipróbál egy R5-ös autót. Végül a Korda Racing Hunday R5-ösére esett a választás, akikkel már félig együtt dolgoztunk az utolsó versenyünkön és jó benyomást tettek.

 

Várkonyi Szabolcs: Nagyon izgatott vagyok, hogy végre én is kipróbálhatok egy ilyen autót. Úgy gondolom, a jót könnyű megszokni, de nehéz ezekkel igazán gyorsan menni, nagyon sok embernek évekbe tellett még itthoni, ismerős környezetben is, nemhogy idegen pályákon. Mivel igen drága üzemeltetni, azért itt nem lehet bármennyit tesztelni. Azért is murván megyek először, talán itt könnyebb vele megbarátkozni, mint aszfalton. Szerencsére tudunk vele kint tesztelni, így remélem, harcban lehetek a dobogóért a nagyon erős mezőnyben, ahol jelenleg 11 R5-ös és egy WRC nevezett. Úgy néz ki, a szokottnál melegebb és szárazabb idő vár ránk Zágráb környékén a hét végén, így igazán remek verseny várható a rekord számú nevezővel induló horvát mikulás ralin, ahova buzdítom a magyar rajongókat, hogy vágjanak neki, nagyon színvonalas, nézőbarát verseny, nagyon jól belátható helyekkel, ugratóval és gyakorlatilag mindez a szervizparkból, ahol a versenyzőkkel is együtt lehetnek.

Makai Gergely: Az idei Mitropa Kupa eredmény megkoronázása lesz a hétvégi Santa Domenica Rally Show, ahol először próbáljuk ki a Hyundai i20 R5-ös autót! Az idei szezonzáró ausztrál WRC futamon kaptam pár apróbb tanácsot az autóval kapcsolatban a Hunday Motorsport versenyzőitől, nagyon várom már, hogy milyen lesz először menni vele! Kedvelem ezt a versenyt, igazi év végi murvás show lesz! Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

Legfrissebb cikkek