Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sikeresen teljesítették célkitűzéseiket a Korda Racing versenyző, ifjabb és idősebb Fekete László kategóriájuk második helyét szerezték meg, Cseh Vilmos és Németh Gergely pedig mosolyogva szállt ki a karcmentes Skoda Fabia R5-ből az Országos Rally Bajnokság idei szezonzáró futama, a Credobus Eger Rally céljában.

 

November első hétvégéjén, Egerben zárult az Országos Rally Bajnokság idei szezonja, melyen a Korda Racing két versenyautóval képviseltette magát. A csapat egy R5-ös és egy R2-es versenyautóval szállt harcba a Credobus Eger Rallyn. A Skoda Fabiával a kategóriában itt debütáló Cseh Vilmos és Németh Gergely az ismerkedés jegyében teljesítette a gyorsasági szakaszokat, és maximálisan kiélvezve a hétvégét az abszolút 12. helyen zárták első közös versenyüket a Skodával. Ifjabb Fekete László és édesapja számára a Citroen C2 R2 már nem tartogatott túl sok újdonságot, a családi páros már második szezonját teljesítette a kisautóval, Egerben mindössze 9 másodperccel maradtak le kategóriájuk győzelméről és szerezték meg a második helyet.

171108 korda n2

„Összességében egy újabb sikeres hétvégén vagyunk túl, hiszen a Korda Racing mindkét autója karcmentesen érkezett meg az Eger Rally céljába” – összegzett Korda Erik a magyar bajnoki szezonzárója után. „Örülünk, hogy Viliék a rajttól a célig minden egyes percét élvezték a versenynek, alig akartak kiszállni az autóból, majdhogynem úgy kellett őket kirángatni :). Nagyjából egy éve érkezett meg hozzánk az első R5-ös autó, amit azóta újabb kettő követett és azt hiszem csapatunk jelesre vizsgázott tanulóévében. Ezidáig egyetlen versenyt sem kellett műszaki hiba miatt feladnunk és akár a Hyundai, úgy a Skoda is számos alkalommal bizonyította, hogy a győzelemért lehet vele harcolni. Ebben nagyon sok munkája van a srácoknak, amit ezúton is köszönök nekik! Az évnek azonban még közel sincs vége, így most egy pár napot közös pihenéssel töltünk, elutazunk egy kicsit télből a nyárba, hogy aztán november végén feltöltődve térhessünk vissza a versenypályákra.”

A Credobus Eger Rally végeredménye:
1. Vincze Ferenc/Bazsó Attila, Skoda Fabia R5
2. Turán Frigyes/Farnadi Ágnes, Ford Fiesta R5
3. Ranga Péter/Szőke Tamás, Skoda Fabia R5
4. ifj.Kiss László/Kissné Varga Zsuzsanna, Ford Fiesta R5 Evo
5. Kazár Miklós/Ferencz Ramón Ford Fiesta R5
... 12. Cseh Vilmos/Németh Gergely, Skoda Fabia R5
... 26. ifj.Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu 
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft, Laha Facility

 

 

Legfrissebb cikkek