Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

November második hétvégéjén, Visontán a Brezova-Gokartland pályáján rendezik meg a Gulf Racing Day elnevezésű napot. Az egykori Élményosztónap mintájára hajazó eseményen mindenki részt vehet, aki a Gulf szponzorprogram idei részese, vagy csak a következő évtől szeretne csatlakozni a programhoz.

 

A Gulf Racing Day az a nap, amikor családi hangulatban szabadon autózhatsz vagy autóztathatsz partnereket és barátokat a visontai gokart pályán. A rendezvény idei programjában szerepel a MAVAMSZ évégi díjkiosztó ünnepsége is.

November 11-én a veterán pályautótól és motortól a Mitsubishi rally autóig minden féle autót láthatsz, több hazai autóversenyző mellett. A rendezők a zárt rendezvény ellenére a kíváncsiskodó nézőket is szívesen látják majd.

„Amikor 2014-ben az Élményosztónap elmaradt, nagyon gyorsan kellett valamit csinálnunk helyette, mert több partnerünknek is beharangoztuk azt a programot” – árulta el Strider Zoltán szervező, majd hozzátette: „Azóta megtartjuk jó szokásunk és évről évre megrendezzük az eseményt. Meghívunk minden Gulf szponzorprogramban szereplő versenyzőt, nagyobb vásárló partnereinket és természetesen a szponzorainkat is.”

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed a nap iránt és a jövőben szívesen csatlakoznál a Gulf Szponzorprogramhoz, ne habozz, keress minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: LAHA Facility Ltd., Betonútépítő Zrt., EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft., Stravia Emulziógyártó és Útfenntartó Kft., Tiszta Víz Üzletház., Gulf Lubricants Hungary., Honor Trans-Sped Kft., Absolut Hostess Kft., Prospero Gazdasági Kft., Eftech-Trade Kft., Heves Cleaning Kft., BM-Komp Kft., IBS Consulting Kft., Schönherz Informatikai Stúdió Kft., L&L Trans Kft., Hardy Working Tools., Gumibörze Eger., Dynamic Út Kft., Megafon Rádió., Max-Transport Bt., Bolyki Terra Kft., NoGlu Cukrászda., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft.

 

 

 

Legfrissebb cikkek