Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Újabb versenyző mutatkozik be a Korda Racing színeiben az Országos Rallye Bajnokság idei utolsó állomásán, a csapat Skoda Fabia R5-ösével ezúttal Cseh Vilmos és Németh Gergely száll versenybe.

 

Amint az ismert az utolsó pillanatokban lemondott fővárosi bajnoki viadal helyét Eger vette át, így a hevesi megyeszékhely idén a bajnokság utolsó állomásaként látja vendégül az Országos Rallye Bajnokság mezőnyét.

Ennek köszönhetően valósulhatott meg Cseh Vilmos régóta dédelgetett álma, hogy egy R5-ös versenyautóval megmérkőzzön a magyar bajnoki mezőnnyel, aki a Korda Racing színeiben, a csapat Skoda Fabiájával ejti meg a bemutatkozást. Természetesen Cseh Vili nem marad csapattárs nélkül, a szezonzáróról sem hiányozhat ifjabb és idősebb Fekete László sem, akik a Citroen C2-vel búcsúznak az évadtól.

171103 korda n2

„Nagyon örülünk neki, hogy újabb tehetséges versenyzőpáros mutatkozhat be csapatunkban.” - mondta Korda Erik, a Korda Racing tulajdonosa. ”Viliék most először ülnek R5-ös versenyautóba, az idén pedig csak a két murvás versenyen, Szombathelyen és Veszprémben álltak rajthoz, így biztosan kell majd nekik egy kis idő, hogy megismerjék az autót, de biztos vagyok benne, hogy hamar rákapnak majd az ízére. Mivel a bajnoki cím sorsa már eldőlt, egy kicsit foghíjas lesz a mezőny Egerben, de erőfelmérőnek így is tökéletes lesz, hiszen összesen 11 páros érkezik R5-ös autóval Egerbe. Számunkra elsősorban a tapasztalatszerzés a fontos, és hogy a srácok jól érezzék magukat az autóban, így az eredmény ezúttal csak másodlagos szempont. Az állandóság jegyében Viliék mellett apa-fia párosunk, ifjabb és idősebb Fekete László is ott lesz a rajtnál, számukra elsősorban az egri pályák és az őszi időjárás elegye jelenti majd az újdonságot.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu 
http://youtube.com/kordaracing 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft, Laha Facility

 

 

Legfrissebb cikkek