Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Rendkívül színvonalas és jól összerakott versenyen vett részt az LP Winner Motorsport csapata a hétvégi 51. Mecsek Rallye-n. Sajnos mindkét párost technikai probléma hátráltatta, ám ettől függetlenül élvezték a száguldást az új és régi pályákat felvonultató patinás versenyen.

 

Jól indult a verseny a Lovász Pál - Kürti Tamás páros számára, hiszen nagyon jól működött a versenyautó, és úgy tűnt a rengeteg befektetett munka végre megtérül.

„Nagyon színvonalas Mecsek Rallye-t raktak össze a rendezők, komoly versenytávval és fantasztikus pályákkal. Jól indult a versenyünk, a prológot harmadik idővel zártuk. Szombaton - mire belendültünk - jelentkezett egy elektronikai probléma. A csapat a szervizben orvosolta a hibát, de kikéstük a szerviz időnket és hetven másodperces büntetést kaptunk, ami megpecsételte az egész versenyünk sorsát” – kezdte a verseny értékelését Lovász Pál, majd hozzátette: „A hiba ellenére nagyon szeretem ezt az autót, nagyon jól érzem magam benne. Bizakodó vagyok, hogy kiforrja magát az i20-as, és kiismerjük minden csínját a gépnek.”

Pál ezek után kifejezetten a nézőkre koncentrált - amiből szerencsére nagyon sok volt a pályák mentén. Nagyon élvezték az egész versenyt, de egy dolog fölött nagyon nehezen tértek napirendre.

„A büntetés után úgy döntöttem, hogy nem foglalkozunk az időkkel és kiszolgáljuk azt a rengeteg nézőt, aki a pályák szélén várják a versenyzőket. Színeztük a kanyarokat és a látványra helyeztük a hangsúlyt. Szerintem sikerült pár új szurkolót szereznünk. A szórakozás ellenére szomorú vagyok, amiért itthon a versenyzőtársak pályaversenyzést csinálnak a rallye-ból és így sajnos nem egyenlők az esélyek. Én egy elfoglalt ember vagyok kevés szabadidővel és próbálok betartani minden szabályt. Úgy látom, hogy sokan viszont nem, ezzel saját magukat csapják be” – tette hozzá Pál.

A srácok természetesen részt vesznek az ORB záró futamán az Eger Rallye-n, mert nagyon kedvelik a várost és az ottani pályákat.

171021 csomos n 2

A Csomós Miklós - Nagy Attila páros izgatottan készült első ORB versenyére, ahol az elvárásuk a tapasztalatszerzés és a célba érés volt.

„Sajnos a második szakaszon jelentkezett egy váltóprobléma, ezért megálltunk, hogy ne legyen nagy baj, és másnap a szuper rallye szabályait figyelembe véve tudjuk folytatni a versenyzést. Este a navigátorommal átszeltük az országot a hiányzó alkatrészekért. Beszereztük a szükséges tartozékokat és készültünk a vasárnapi napra” – értékelte az első napot Csomós Miklós, majd hozzátette: „Sajnos másnap sem volt szerencsénk: újabb váltóprobléma jelentkezett, így újra kiállni kényszerültünk. Természetesen nem adjuk fel, Egerben újra ott leszünk a rajtnál.”

Köszönjük Partnereinknek: KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., CREDOBUS, Hyundai Magyarország, M6 L.O.G Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Bus Center Kft., TPA csoport Magyarország, KF Mini-Busz Kft., Expert Lajta Kft., Hunnoid, Kövesdi Kft, millaco.hu

 

Legfrissebb cikkek