Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team versenyzői Domonkos László - Horváth István, Gyarmati Ariel - Kocsis György a mecseki gyorsasági szakaszokon teszik próbára magukat ezen a hétvégén. Az idő fantasztikus a futam helyszínén, a pilóták és navigátoraik pedig izgatottan várják a megmérettetést.

 

Domonkos László: - Az előkészületeket már a Budapest Rallye-ra befejeztük, így sok dolgunk most nem volt. Az autó egész jól működik, bízunk benne, hogy ez így is marad egész hétvégén.

-A mecseki pályákat nagyon kedveljük, bár most lesznek olyan részek, amelyeket nem nagyon fogunk forszírozni. A pályabejárás elég hosszú volt, mivel a megszokottnál több gyorsasági szakasz kerül megrendezésre.

- A prológnak nagyon örülünk. Végre visszakerült a már jól megszokott helyére, amelyet így biztosan sokan fognak meglátogatni. Jellegénél fogva elég szűk, amelyet az EVO nem annyira kedvel, de remek kis bemelegítő lesz ez nekünk. Bízunk benne, hogy ki tudjuk szolgálni a néző közönséget.

- A bajnokságban jelen állás szerint a második helyen vagyunk. Nagyon közel vannak a többiek, de szeretnénk megtartani ezt a helyezést. Így a mostani versenytől legalább dobogós helyezést várunk.

Gyarmati Ariel: - Nagyon vártuk már a mecseki versenyt. Különösen örülünk neki, hogy ebben az évben ilyen kedvező időjárási körülmények között tudunk részt venni a futamon.

- Az autó kapott fejlesztéseket, így várhatóan sokkal jobban fog üzemelni.

- A pályabejárás elég hosszú volt. A pályák közül van olyan, ahol hiába van jó idő, szerintem még soha nem sütött be oda a nap, így elég mohás és csúszós körülményekre számítunk.

- A prológ tekintetében nagyon örülünk neki, hogy visszakerült a pláza parkolójába. Remélhetőleg sokkal jobban tetszik majd a nézőknek.

- Nem lesz könnyű verseny, de bízunk benne, hogy jó eredményt fogunk tudni elérni.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Print-Shop, Strapa-Pack Kft., Moresimp, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Sziró Kft., DuPont

 

Legfrissebb cikkek