Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ifjabb Fekete László és Fekete László képviseli az Országos Rally Bajnokság idei utolsóelőtti állomásán a Korda Racing csapatát, a Citroen C2-vel versenyző apa-fiú páros friss nemzetközi tapasztalattal érkezik Pécsre.

 

Az elmaradt Budapest Rally után fokozott érdeklődés övezi Magyarország legpatinásabb raliversenyét, az 51. Aquaprofit Mecsek Rallyt, mely a magyar mellett az FIA Historic Európa Bajnokság mezőnyét is vendégül látja október 13.-15. között. A klasszikus pályák mellett idén a szervezők három új gyorsasági szakaszt is beiktatnak a programba, mely péntek délután a Széchenyi téri rajtceremóniával veszi kezdetét, a győzteseket pedig vasárnap kor délután ugyanitt hirdetik ki. A Korda Racing ezúttal egyetlen autót készít fel a magyar bajnoki versenyre, ifjabb Fekete László és Fekete László a jól ismert Citroen C2 R2-vel tör a babérokra.

„Ha nem is olyan nagy csapattal, mint általában szoktunk, de természetesen ott leszünk a Mecsek Rallyn.” – jelentette ki Korda Erik csapattulajdonos a verseny előtt. „Sajnos Velenczei Ádámék visszatérésére várnunk kell egy kicsit, de úgy készülünk, hogy a szezonzáró Eger Rallyn ők is felsorakozhatnak a rajtvonalra. Igazoltan lesz távol Vizelli Karesz is, aki azon a RallyLegenden vehet részt, mely világszinten is az idei szezon egyik legkiemelkedőbb eseménye, hiszen Karesz és Évi nem kevesebb, mint 15 világbajnokkal együtt szállhat majd versenybe. Mi már most nagyon büszkék vagyunk rájuk és biztosak abban, hogy a pálya szélén álló tömeg hamar megjegyzi majd a nevüket. A Skoda Fabia R5-ösünk a múlt hétvégén teljesített szolgálatot, és bár az autó rajtkész állapotban van, erre a hétvégére pihenőt kapott, de az idei évben számos feladat áll még előtte. Így ezúttal minden figyelmünk a Fekete családra összpontosul, akik a Horvát Rallyn szerzett nemzetközi tapasztalatokkal felvértezve, sikerre éhesen várják a Mecsek Rally rajtját.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész,Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft

 

Legfrissebb cikkek