Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Visszatér korábbi sikerei helyszínére a hétvégi Mecsek Rallye-ra a Korda Racing kettőse, a Strider Zoltán - Apkó András páros. A srácok tavaly pont ezen a versenyen kezdték közös pályafutásuk és akkor megígérték egymásnak, hogy ezen a versenyen biztosan rajthoz állnak a jövőben is.

 

A csapat egy hétfői harminc kilométeres teszttel készült Magyarország legpatinásabb versenyére. Zoli utoljára júliusban a Mátrai Hegyiversenyen ült a Mitsubishiben, ezért nagyon fontos volt a hét eleji teszt.

„Három hónap telt el az utolsó versenyünk óta, ezért nagyon fontos volt, hogy megmozgassuk magunkat és a technikát is. Az autó az utolsó körig tökéletes volt, akkor viszont szétszakadt a kuplung, ami kiütötte a váltóház oldalát” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

A Velenczei csapat gőzerőkkel dolgozik a hiba kijavításán, hogy a fiúk egy jóízűt tudjanak autózni a Mecsekben. A bajnokságba sajnos már sok beleszólásuk nincs, hiszen több futamot is kihagytak idén.

„Szerencsénk a szerencsétlenségben, hogy a teszten állt meg az autó, nem pedig az első gyorsasági szakasz rajtjába. Szeretjük ezeket a pályákat és jó emlékeink vannak innen, ezért idén sem tehetjük alacsonyabbra a mércét. Ez a bajnokság már elment, de mindenképpen a dobogó a célunk, hogy szép emlékeket hozzunk haza idén is” – zárta a beszélgetést Zoli.

Az 51. Mecsek Rallye pénteken a prológgal veszi kezdetét, majd további tizenegy szakaszt kell teljesíteni.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Betonútépítő Zrt.; Absolut Hostess Kft.; Confidenza Csapágyszolgálat; Gulf; Unifilter Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Heves Cleaning Kft.; Színesfém Felvásárlás Pásztó PI-AT Metál Kft.; BM KOMP kompresszortechnika; Eftech Kft.; Max-Transport Bt.; Dynamic Út Kft.; Bolyki Terra Kft.; Euroll Hungária Kft.; Honor Trans-Sped Kft.; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.; Salgó polctervező; Suták Krisztián Építési Vállalkozó; Balassa Security Kft., Mipa Hungária Kft., NoGlu Cukrászda, L&L Trans Kft., Stravia Kft., Laha Facility Ltd.

 

Legfrissebb cikkek