Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Komolyabb tét nélkül utazott a szezonzáró versenyhétvégére az MR Racing drag versenyzője Kiss György, hiszen az előző versenyen már bebiztosította az Országos Drag Bajnokság és a Drag Kupa AP3-as kategória bajnoki címét.

 

Október első hétvégéjén, Kiskunlacházán rendezték az Évadzáró Nemzetközi Honda találkozót, ahol Kiss György több komoly ellenfelet is kapott.

„Szombaton sikerült elsőként kvalifikálnom, majd 10.1 másodperces idővel jutottam a döntőbe, ahol 0,01 másodperccel kikaptam egy lengyel versenyzőtől. A műhelyben maradtak a computer epronjai, ezért nem tudtam turbónyomást növelni, de nem vagyok csalódott az eredmény miatt, jó kis verseny volt” – kezdte a beszélgetést Gyuri.

Másnap már a bajnokság záró versenye volt, ahová a lengyel versenyző is benevezett. Gyuri boldog volt, hogy ezen a napon visszavághat a szombati eredményért.

„Vasárnapra az volt a célom, hogy bemenjek 10-es idő alá. Ezen a napon 0,8-as turbónyomásról epron cserével sikerült menni magasabb nyomáson is. Sokat nem tudtam autózni, mert rengetegen voltak. A négy közéjutásnál sajnos kiejtettem magam egy beugrás miatt, de végre sikerült a 9,9-es időeredmény. Ezért küzdöttünk idén, hiszen így látszik a fejlődés az autón” – tette hozzá Gyuri.

A szezon végeztével az autó kap pár fejlesztést és módosítást és a csapat gőzerőkkel dolgozik rajta, hogy egy komoly váltó kerüljön az autóba, hogy akár kétbáros nyomáson is tudjon jövőre versenyezni.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, Fáraók Tours, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Unit Design Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

 

Legfrissebb cikkek