Családias partnernapon van túl az MR Racing Hondás egysége, akik múlt szombaton, Sárisápon két autóval közel 200 kilométeres tesztnapot tartottak.

A nap a Budapest Rallye elmaradásától függetlenül tervben volt és szinte minden partnertől érkezett valaki, hogy megismerje milyen is egy rallyautó versenytempóban.

„Sok partnerünk arcára sikerült mosolyt csalnunk a Sárisápi tesztnapon, ahol Neukirchner Andris mellett az Maricsek Miki mellé lehetett még beülni. Mindenki nagyon élvezte ezt a napot, ahol a srácok egyenként körülbelül 100 kilométert autóztattak” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapatkoordinátora.

Az autóztatás mellett jó alkalom volt, hogy a csapat az elmaradó bajnoki versenyt pótolja kilométerben és felkészüljön a Mecsek Rallye-ra. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a Hondán az utolsó tervezett autózásnál előjött a VTECH szelepnél valamilyen probléma, amire most van két hete a csapatnak, hogy kijavítsa.

„Ez volt életem leghosszabb tesztje. Nagyon jól éreztem magam és külön öröm számomra, hogy először ülhetett mellettem a kisfiam. Hasznosnak érzem a hétvégét, egyrészről előjött pár probléma, másrészről meg tudtuk mutatni a partnereinknek milyen is ez a sport, amit mi űzünk. Továbbá, én óvatosabb vagyok a nagyon tempós részeken, most pedig ugyanazon a pályán mentem többször és fokozatosan tudtam gyorsabban menni ezeken a részeken. Jelenleg dolgozunk az autó problémáin és a Mecsek Rallye előtt kivisszük Csehországba egy programozásra, visszább kell venni a durrogáson, mert azt vettük észre nem tesz jót az autónak” – zárta a beszélgetést Neukirchner András.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, Fáraók Tours, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Unit Design Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin