Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Emberek százezrei előtt száguldozhatott az LP Winner Motorsport kettőse a Lovász Pál - Kürti Tamás páros, aki a rallysokat képviselhette a Budapest belvárosában megrendezett Nagy Futamon.

 

A Nagy Futam, amelyet immár hagyományosan minden évben május 1-jén tartanak meg, ami jó alkalom arra, hogy a nézők testközelből megismerhessék a technikai sportokat. Sok nemzetközi sztár mellett az idei évben a csapat is emelte az esemény fényét, amelyet ezúttal is Budapest belvárosában tartottak meg.

Sok ideje nem volt az LP Winner Motorsport csapatának a pihenésre, hiszen az Ózd Rallye díjkiosztóját naplementében tartották, ám a srácok mindent beleadva időben megérkeztek a belvárosi helyszínre.

„Nagyszerű érzés nézők százezrei között autózni, nagyon élveztük az esemény minden percét. Hosszú hétvége volt, aminek az első Top10-es helyét megkoronáztuk most ezzel a nappal” – értékelte a Nagy Futamot Lovász Pál.

A folytatásban egy kicsit több idő áll rendelkezésre, mielőtt Pál és Tamás megmozgatná az autót az idei első murvás versenyen, az Iseum Rallye-n.

Köszönjük Partnerinknek: Kamion Fényező Kft., Hyundai Magyarország, M6 L.O.G Kft., Service Solution Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Bus Center Kft., TPA csoport Magyarország, Mini-Busz Kft., Expert Lajta Kft., Hunnoid, Kövesdi Kft, millaco.hu

 

Legfrissebb cikkek