Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A miskolci versenyhez hasonlóan közel húsz R5-ös autóval rajtolt a Steelvent Ózd Rallye-n, ahol az LP Winner Motorsport párosa, a Lovász Pál - Kürti Tamás egység a nagyszerű abszolút nyolcadik helyet szerezte meg.

A csapat a verseny előtt pár nappal Sárisápon tesztelte az autóját, ahová a rally világbajnokságról jó ismert Kevin Abbring érkezett, hogy segítse a srácok munkáját. Egy nagyon jó beállítást sikerült találni, amivel a csapat kibérelte az ózdi verseny első napjának nyolcadik helyét.

„Nagyon élveztük a verseny első napját. Kevin új fényt hozott a csapatunkhoz, ami nagyon kellett a picit lehangoló miskolci verseny után. Szuperek voltak a beállítások, csak a nap végére kellett picit finom hangolni őket” – nyilatkozott az első nap végén Lovász Pál.

A verseny másnapjára a teljes mezőny Salgótarján környékére költözött, a másfajta pályák miatt a csapat belenyúlt a beállításokba, ami később kiderült hiba volt.

„Hibáztunk, túl sokat állítottunk az autón és ez miatt nagyon sokat csúszkáltunk. A csúszkálás következménye pedig az lett, hogy a hátsó kerekeink gyorsan elmelegedtek, ezáltal két helyet visszacsúsztunk az eredménylistán” – mondta Pál a vasárnap délelőtt.

A csapat visszaállított mindent oda ahonnan indultak, ezzel pedig visszatért a jókedv és a jó eredmények is.

„Ha nem piszkáljuk a beállításokat, tudtunk volna foglalkozni az előttünk lévőkkel, így viszont a mögöttünk lévőkre kellett figyelnünk. Nem panaszkodom, a nap végére sikerült visszaszereznünk a nyolcadik helyet, amivel elégedett vagyok” – zárta a beszélgetést Lovász Pál.

A srácok számára sok pihenésre nem lesz lehetőség, hiszen részt vesznek a május elsején megrendezésre kerülő budapesti Nagy Futamon.

Köszönjük Partnerinknek: Kamion Fényező Kft., Hyundai Magyarország, M6 L.O.G Kft., Service Solution Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Bus Center Kft., TPA csoport Magyarország, Mini-Busz Kft., Expert Lajta Kft., Hunnoid, Kövesdi Kft, millaco.hu


Legfrissebb cikkek