Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az LP Winner Motorsport csapata csalódottam vette tudomásul, hogy a Budapest Rallye elmarad, de tovább nem foglalkozott a témával és követte az év elején összerakott programot, aminek része volt a szeptember második hétvégéjén megrendezésre kerülő szlovén Mitropa Kupa futam is.

 

A 6. Petrol Rally Nova Gorica verseny a pályák és az idegen ország ellenére sok honi hasonlóságot tartogatott a csapat számára, hiszen több magyar páros és tizenhárom R5-ös autó is ott volt a mezőnyben.

Pál és Tamás az első szakaszon a Mitropa Kupa harmadik helyével jelezték a versenyzőtársak számára, hogy ott vannak és számolni kell velük is, de sajnos a boldogságuk nem tartott sokáig.

„Nem kezdődött rosszul számunkra a verseny, mert az első szakaszon egész jó időt sikerült autóznunk. Sajnos, ami ez után jött az már nem tetszett annyira” – értékelte az első gyorsaságit Lovász Pál, majd hozzátette: „A következő szakaszra vezető etapon újra előjött az idei évben többször jelentkező fordulat fennakadós probléma, ami rányomta a bélyegét a napunkra.”

170912 lovasz n 2

A srácok a második szakaszt még végig küzdöttek bízva abban, hogy a szervizben orvosolható lesz a probléma, de sajnos a hiba okát nem sikerült megtalálniuk, ezért kikésték a szerviz idejüket, így ennyi volt számukra a szlovén kirándulás.

„Csalódottak vagyunk, hogy ismét előjött ez a műszaki hiba. Amikor jó az autó, akkor nagy élményt ad és úgy érzem, hogy versenyképesek is vagyunk. A pályák nagyon tetszettek és a szervezés is jó volt, biztosan élveztük volna az egész versenyt” – zárta a beszélgetést Pál.

Egy jóízű versenyzésre készültek, ahol további tapasztalatokat szerettek volna aszfalton szerezni a Hyundai R5-tel. A folytatásban a csapat a szeptember utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő 44. Croatia Rally-ra készül.

Köszönjük Partnerinknek: Kamion Fényező Kft., Hyundai Magyarország, M6 L.O.G Kft., Service Solution Kft., Credobus, Geri Ügyvédi Iroda, Bus Center Kft., TPA csoport Magyarország, Mini-Busz Kft., Expert Lajta Kft., Hunnoid, Kövesdi Kft, millaco.hu

 

Legfrissebb cikkek