Betegen állt rajthoz az V. Extreme Technical Weekendden az MR Racing drag versenyzője Kiss György, aki ennek ellenére a maximálisan megszerezhető pontokkal tért haza. A hétvégi eredményével már nem csak az Országos Bajnokságban, hanem a Drag Kupában is a bajnokság éléről várja a szeptember végi utolsó versenyét.

A Hungaroringen nyolcad mérföldön rendezték a versenyeket, ezért Kiss György a verseny héten felrakott egy kapcsolókörmös rövid váltót, ami nem volt revíziózva. A szombat reggeli mosás alkalmával derült ki, hogy nem veszi a harmadik fokozatot. A csapat megpróbálta kijavítani a hibát, ami nem sikerült, így gyors váltócserébe kezdtek, hogy időben oda érjenek a versenyre.

„Futópercre értünk ki a ringre, ahol gyorsan beneveztünk és neki is álltunk versenyezni. Első idővel sikerült kvalifikálni a döntőbe és ott sem találtam legyőzőre, majd a vasárnapi napon is hasonlóan sikerült megszerezni az első helyet” – értékelte a hétvégét Kiss György.

Az elmaradt Budapest Rallye miatt a csapat másik fele sem tétlenkedett a hétvégén, hiszen mindenki kilátogatott a Hungaroringre, hogy Gyurinak szurkoljon.

170905 gyuri n 2

„Nagyon jól esett a csapattól, hogy meglátogattak a versenyen, mert ez nagyon ritkán fordul elő” – tette hozzá Gyuri.

A Drag Országos Bajnokság és a Dragracing Kupa utolsó versenyeit szeptember 30 és október 1 között rendezik Kiskunlacházán.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, Fáraók Tours, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Unit Design Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin