Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az abszolút második - harmadik helyen végeztek a hétvégi Baranya Kupán az MR Racing párosai. Az ezüstérmet a Maricsek - Bán, míg a bronzot a Matics - Zejda kettős szerezte meg.

Az első nap Matics Misiék teljesítettek jobban az MR-es házi versenyben, így 2.9 másodperc előnnyel tartották a második helyet Maricsek Mikiékkel szemben. Szombaton az első két körben sem történt változás, mert bár Hetvehelyen Miki mindkétszer gyorsabb volt, de erre Kisvaszaron Miskának mindig volt válasza. Az utolsó körben aztán Miki megnyerte a nyárásvölgyi szakaszt és Kisvaszaron is 5 másodperccel gyorsabb volt csapattársánál, így ő és navigátora, Bán Viktor örülhetett az ezüstéremnek a Komlói célban.

„Nagyon elégedett vagyok, hisz a második helyet azon a kisvaszari szakaszon sikerült bebiztosítanom, ami a mumus volt számomra a Baranya Kupán, mert már régen autóztam rajta. Sőt, az utolsó előtti, hetvehelyi gyorsaságin is tudtam még gyorsítani, így sikerült szakaszt nyernünk, úgyhogy teljes a boldogság!

A Budapest Rallye előtt ismét megvan az aszfaltos tempónk, most már csak azon kell dolgoznunk, hogy ez így is maradjon szeptember elejéig. Lassabban kezdtünk, mint ahogy azt elvártam volna magamtól, Viktor meg is jegyezte, hogy az első naphoz képest a szombat olyan volt, mintha valaki más vezetett volna, főleg az utolsó két gyorsaságin. Alaposan felkészülünk a Budapest Rallye-ra és azon leszünk, hogy megnyerjük azt a versenyt!”

Ugyan a második helyet nem sikerült megtartania Matics Misinek, de így is elégedett volt a hétvégi teljesítményükkel.

„Örülünk a harmadik helynek, de legfőképp annak, hogy a célba értünk, mert a hőséggel nagyon meg kellett küzdenünk. Reggel azt hittük, hogy azzal, hogy korán kezdünk, majd jobb lesz, de szinte ugyan olyan meleg volt egész nap, ami nagyon sokat kivett belőlünk. A pályák is romlottak, főleg a hetvehelyi és a balesetek miatt is állnunk kellett kicsit, de összességében jó verseny volt a Baranya Kupa. Nincs sok értelme viszonyítgatni magunkat Mikihez, egyértelmű, hogy az ő autója gyorsabb, mint a miénk. Nem akartam elesni a Budapest Rallye előtt, ezért a végére nem is feszegettük annyira a határokat. Most ennyi volt benne.”


Legfrissebb cikkek