Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Szeretnénk mi is, mint az autogumiplaza.hu kollégái valamilyen módon segíteni a bajba jutott Special Rescue Team csapatának.

Kedves Versenyzők, Csapatvezetők, Csapattagok!

Az autogumiplaza.hu Facebook oldalán licitálási lehetőséget indítottunk egy-egy Sebastian Vettel, és a Ferrari csapatvezetője Maurizio Arrivabene által aláírt Pirelli 1st Pódium sapkákra, melyek saját relikviáim a hétvégi Forma 1 Pirelli Magyar Nagydíjról. Az aláírások eredetiségéről fotók is készültek, illetve a nyertes licitáló kérésének megfelelően névre szóló hímzéssel is ellátjuk a sapkákat.

A teljes összeggel a Speciális Mentési Egyesületet kívánjuk támogatni, a licitnyertes közvetlenül az Egyesület bankszámlájára végezheti el az utalást, melyről igazolást is tudnak adni, amivel az adóalap csökkenthető! Licit zárás: 2017.08.11. 12:00 óra

Speciális Mentési Egyesület
Bankszámlaszám: 11715021-20000246
Adószám: 18296257-1-42

Kérek mindenkit, hogy amennyiben valakit érdekel ez a két relikvia, ne habozzon, keresse fel facebook oldalunkat, és tegye meg ajánlatát.

Legyetek szívesek minél több ismerőssel megosztani, és terjeszteni ennek a licitálási lehetőségnek a hírét!

https://www.facebook.com/autogumiplaza.hu/

 


Legfrissebb cikkek