Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Komoly nemzetközi mezőnybe cseppent a múlt hétvégén az MR Racing Hondás legénysége a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akik Romániában a 25. Hargita Gyöngye Ralin indultak és olyan ERC-t is megjárt hazai versenyzők ellen kellett vitézkedniük, aki pont ezen a környéken laknak.

„Szenzációs pályákon tudtunk versenyezni az erdélyi Hargita Gyöngye Ralin, csak azt sajnáljuk nagyon, hogy a leghosszabb és a legjobb szakaszt törölték az első napi programból, mert rádióforgalmazási problémájuk volt” – kezdte a verseny értékelését Neukirchner András.

A srácok az egész hétvége alatt jó időket autóztak, bár a meglehetősen nehéz pályák sokszor nekik is feladták a leckét. Volt megforgásuk és a féltengely belső csuklója is többször hátráltatta őket, de mégis ott tudtak autózni a kategóriájuk második és harmadik helyén.

„Kétszer is velünk volt a sors, hiszen problémáink akadtak a féltengely belső csuklójával, de szerencsére egyszer a szervizig, egyszer pedig a célig is elvitt minket. Viszont volt egy dolog a gumiszabály, ami eléggé félre értelmezhető volt” – folytatta Andris.

170719 neo n 2

A srácok a végelszámolásnál a harmadik helyen értek célba, ám félreértelmezték a gumiszabályt, ugyanis a rendezők szerint több gumit használtak, mint az engedélyezett mennyiség. Ez úgy jött ki, hogy Romániában azokat a gumikat is számolják, amiket pótkeréknek teszel be.

„Magyarul úgy értelmeztük a szabályt, hogy azokat a gumikat számolják, amiket használunk is, de nem így volt. Három különböző szettel, lágy, kemény és vizes gumikkal teljesítettük a szakaszokat és minden szetthez a hozzátartozó pótkereket tettük be, amit igazából nem is használtunk. A három darab plusz gumi, három perc büntetést hozott magával” – zárta a beszélgetést András.

A folytatásban a Baranya Kupára készülnek, de ha nem jönnek meg addig a féltengely alkatrészek, akkor csak szeptemberben a Budapest Rallye-n állnak újra a rajthoz.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, Fáraók Tours, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Unit Design Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin


Legfrissebb cikkek