Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A tavalyi évhez képest, idén mindkét napon napsütéses időjárás fogadta a 34. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen indulóit. Ezzel nagyjából be is jöttek Strider Zoltán várakozásai, hiszen a verseny előtt kiszámítható időjárásra vágyott leginkább, igaz a verseny vége felé már örült volna némi csapadéknak.

A nemzetközi versenyzőkkel tarkított Parádsasvári hegyiversenyen szombaton és vasárnapi is győzteseket hirdettek, ahonnan Strider Zoli összesen négy második helyet vitt haza. Ez volt az előzetes cél, hogy ott legyen a dobogón, az már csak hab a tortán, hogy a kategórián kívül meglepetés rally csoportban is díjakat osztottak.

„Velenczei Ádámtól ismét tökéletes autót kaptam, ami meghozta a gyümölcsét, hiszen a nagy abszolútban mindkét nap, az időmérőkön és a futamokon is bent voltam az abszolút első tízben. Az F-3500-as kategóriában Szekeres Petivel meccseltünk, de sajnos csak az időmérőkön tudtam legyőzni őt, igaz én a Székesfehérvár Rallye-ról megmaradt használt slick gumikat használtam el. A meglepetés Rally kategóriában pedig Turán Frici volt az ellenfelünk” – értékelte a hétvégét a Gulf - Overdose Racing pilótája Strider Zoltán.

170719 strider n 2

A szombati napon nagyon közel volt, hogy némi csapadék essen a pályán és ezért szorított nagyon Zoli, hiszen vizes talajon biztosan kijött volna a pályán az öszkerékhajtás előnye.

A folytatásban, ami biztos Zoli és Andris számára, hogy a Mecsek Rallye-n ott lesznek, mert ezt a versenyt nagyon szeretik. Mivel ez még nagyon messze van, ezért elkezdtek keményen dolgozni, hogy a Budapest Rallye-n is letegyék a névjegyüket.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Betonútépítő Zrt.; Absolut Hostess Kft.; Confidenza Csapágyszolgálat; Gulf; Unifilter Kft.; Prospero Gazdasági Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Heves Cleaning Kft.; Színesfém Felvásárlás Pásztó PI-AT Metál Kft.; BM KOMP kompresszortechnika; Eftech Kft.; Max-Transport Bt.; Dynamic Út Kft.; Bolyki Terra Kft.; Euroll Hungária Kft.; Honor Trans-Sped Kft.; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.; Salgó polctervező; Suták Krisztián Építési Vállalkozó; Balassa Security Kft., Mipa Hungária Kft., NoGlu Cukrászda, L&L Trans Kft., Stravia Kft.


Legfrissebb cikkek