Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Július második hétvégéjén a szlovákiai Bolykon rendezték meg a Drag Országos Bajnokság legutóbbi versenyét, ahol az MR Racing pilótája Kiss György is részt vett.

A versenyzőknek gumizatlan és mondhatni veszélyes pályán kellett bizonyítani talpraesettségük. A hazai Drag szabályok kimondják, hogy minden verseny hosszának a duplája kell, hogy legyen a fékező zóna, de itt sajnos ez nem így volt.

„200 méteres gyorsulási pálya várt minket Szlovákiában, ahol csak 200 méter fékezőpálya volt, ami nem felel meg a szabályoknak. Az egyik futamban nem tudtam megállni, ezért beszaladtam a pálya végén lévő kukoricásba, amitől tönkre is ment a két hátsó gumim” – kezdte a verseny értékelését Kiss György.

A verseny előtt Gyuri többször tapasztalta, hogy a hideg vizes rendszer nem működik megfelelően, ezért most megcsinálták, hogy teljesen stabil legyen.

„Ezen a versenyen csak kvalifikációs futam volt, ami azért rossz, mert otthon a döntőért külön pontok járnak, ennek ellenére boldog vagyok, hiszen hogyan az előző versenyen, most is sikerült nyernem egy 7.3-as idővel” – tette hozzá Gyuri.

Az Országos Drag Bajnokság most nyári szünetet tart, legközelebb szeptember elején a Hungaroringen az Extreme Technical Weekendden ül újra versenyautóba Gyuri.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin


Legfrissebb cikkek