Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sikeres hétvégén van túl Kiss György Drag versenyző, akit idén először elkerültek a technikai problémák és egy sikeres kvalifikáció után a döntőben sem talált legyőzőre, megnyerve ezzel az a június első hétvégéjén rendezett Kiskunlacházai versenyt.

A Drag Országos Bajnokság legutóbbi futamát június első hétvégéjén, Kiskunlacházán rendezték, ahol a MR Racing versenyzője Kiss György is ott volt. Gyuri a szombati napon két technikai problémamentes futammal kvalifikálni tudta magát a vasárnapi döntőbe.

„Szombaton 0.8-as turbónyomással próbálkoztam és kétszer is tudtam menni 10.7 másodperces időt, amivel már ott voltam a vasárnapi döntőben. Szerencsére most elkerültek a technikai problémák, már az idejére sem emlékszem mikor volt ilyen utoljára” – értékelte a verseny szombati napját Kiss György.

Vasárnapra Gyuri emelt picit a turbónyomáson, amivel öt tizedet tudott javítani a szombati legjobb eredményén, majd a döntőben egy 10.5-ös idővel sikerült megszerezni a győzelemért járó kupát. Ezután következett volna a SuperFinal, ahol a győztesek mérhetik össze magukat, ám ez most nem került megrendezésre.

A győzelemmel Gyuri Drag OB-ban továbbra is a második helyen áll, viszont Drag Kupában már vezető pozícióból várja a júliusi folytatást.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Rov Part Kft., Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin


Legfrissebb cikkek