Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az Országos Rallye Challenge abszolút hatodik helyén fejezte be a 2017-es 5. Steelvent Ózd Rallye-t a Gulf - Overdose Racing Team párosa Strider Zoltán - Apkó András duó. A srácok valahová a harmadik és ötödik hely környékére szerették volna pozícionálni magukat, ám a költségcsökkentéssel összekötött gumi használat megakadályozta őket ebben.

Ózd a városi Stadionban kezdődött az Országos Bajnokság második versenye, ahol Zoli és Andris sokáig az élen állt, végül pedig az ötödik helyet szerezte meg két másodperc lemaradással. Zoli elmondása szerint nagyon szereti ezen salakos prológokat, hiszen ezeken felszabadultan a nézőknek lehet autózni, mert az eredmény nem számít bele a versenybe.

Sok gumija maradt a srácoknak tavalyról és ezeket szerették volna mindenképpen elhasználni. Mivel az időjárás is elég változatos volt, így a keménytől a puháig, mindent fel is tudtak tenni, ám egyik gumi sem hozta a tőle elvárhatót.

„Harmadik és ötödik hely között vártam magunkat a gyorsokon, ehhez képest még két hellyel hátrébb jöttünk le szinte minden szakaszon. Végső elkeseredésünkben vasárnapra elővettünk tavaly Kassáról maradt kemény gumikat és azt kell mondjam ezzel működött legjobban az autó” – kezdte a verseny értékelését Strider Zoltán.

Az utolsó körön szinte már olyan gumik voltak az autón, amit mások már kidobnának, de Zoli erre a versenyre nem szeretett volna újat vásárolni. Végül fontos pontokkal és tapasztalatokkal a verseny értékelésének hatodik helyét szerezték meg.

„Még egyszer biztosan nem csinálnám ezt végig, nagyon keményen küzdöttünk, hogy úton maradjon az autó. A következő verseny előtt szeretnénk hosszabban tesztelni, ahol mindkét gumiszállító EB-s gumijait ki fogjuk próbálni, hogy el tudjuk dönteni, melyikkel tervezzük a szezon hátralévő futamait” – zárta a beszélgetést Zoli.

A Gulf - Overdose Racing Team párosa legközelebb Székesfehérváron áll rajthoz.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Betonútépítő Zrt.; Absolut Hostess Kft.; Confidenza Csapágyszolgálat; Gulf; Unifilter Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Heves Cleaning Kft.; Színesfém Felvásárlás Pásztó PI-AT Metál Kft.; BM KOMP kompresszortechnika; Eftech Kft.; Max-Transport Bt.; Dynamic Út Kft.; Bolyki Terra Kft.; Euroll Hungária Kft.; Honor Trans-Sped Kft.; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.; Salgó polctervező; Suták Krisztián Építési Vállalkozó; Balassa Security Kft., Mipa Hungária Kft., NoGlu Cukrászda, L&L Trans Kft., Stravia Kft.


Legfrissebb cikkek