Április utolsó két hétvégéjén, három versenyen is érdekelt volt az MR Racing Drag versenyzője Kiss György. A Nemzetközi Évadnyitó Honda találkozó mellett Drag OB-t is rendeztek Kiskunlacházán, majd egy hét múlva Kunmadarason Toyota Road Service Kupa következett volna.

Nemzetközi Évadnyitó Honda találkozó előtt programozáson volt az autó, ahol kiderült valami nem oké a motorral. Gyuri kijavította a hibát, ám az újbóli programozásra nem maradt idő. Ez a szombati versenynapon tudták csak megtenni.

„Egész napos programozás volt Kiskunlacházán és a végéhez közeledve lefogaztuk az egyik sebességi fokozatot. Vogelsinger Sándortól kaptunk egy váltót, hogy folytatni tudjuk a futamokat. Nagy volt a lelkesedés és 10.02-es idővel meg tudtuk nyerni a napot” – kezdte az áprilisi értékelést Kiss György.

A szerencsés nap a döntőkre újabb problémát hozott, de szerencsére ez nem befolyásolta az eredményt. Gyuri az éjszakát a műhelyben töltötte, hiszen négy darab kipufogó szelep elgörbült és ezeket ki kellett cserélni.

„Vasárnap jött a Drag OB, ahol sajnos csak a nevezéssel tudtunk pontot szerezni, hiszen az első burnout-nál beragadt a váltó harmadik sebességi fokozatba, így ez nekünk a nap végét is jelentette” – tette hozzá Gyuri.

Mivel egy hétvégén két váltó is tönkrement, így a következő heti Kunmadarasi Toyota Road Service Kupára szerezni kellett volna a helyére valamit, ám ez nem sikerült. Gyurinak két hete maradt, hogy a májusi Drag Kupára kitaláljon valamit.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, Honda Heart Club, Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Rov Part Kft., Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin