Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Bizakodva várja az Országos Rally Bajnokság második futamának rajtját Velenczei Ádám és Szedő Csaba, akik az Ózd Rally céljából Budapest felé veszik az irányt, hiszen május elsején a Nagy Futamon vesznek részt.

Velenczei Ádám: Jól sikerült a keddi tesztünk, nagyon sokat állítottunk az autón, próbáltunk minden irányba elmenni. Az elsődleges célunk az volt, hogy a difin tudjunk állítani, de emellett a gátlókkal és stabilizátorokkal is sokat foglalkoztunk, a Korda Racing mindenben maximálisan a segítségünkre volt. Az Hyundaion rengeteg állítási lehetőség van még így is, de egy jó kiindulási alapot raktunk össze a hétvégére. Összességében 40-45 km-t mentem az autóval és úgy érzem sokat gyorsultunk, sokkal jobb, mint legutóbb. Bizakodó vagyok, mert Miskolcon is voltak jó részeredményeink, így ha kamatoztatni tudjuk, amit gyorsaságban előreléptünk, akkor egy dobogós helyben is reménykedhetünk. Ami kicsit aggaszt az az időjárás, folyamatosan nézzük az előrejelzéseket és imádkozunk, hogy ne essen, mert akkor az eddigi tapasztalatainkat jóformán dobhatjuk a kukába. Vizes pályán inkább a budapesti nagy futamon mennénk, hatalmas megtiszteltetés hogy idén mi is részesei lehetünk ennek a rendezvénynek, ezúton is köszönjük a Korda Racingnek a lehetőséget.

Szedő Csaba: Pozitívan állunk az előttünk álló versenyhez, és nagyon bízunk benne, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. A pályák számunkra abszolút ismerősök lesznek, oda-vissza mentünk már rajta, különösképp a vasárnapiak, ahol szinte otthon leszünk. Úgy érezzük, hogy mindkét napnak meglesz a döntő gyorsaságija, szombaton a körgyors, ahol a szerencsén is sok múlhat, mert itt fel lehet tartani egymást, vasárnap pedig Cered lehet sorsdöntő, amit mi nagyon szeretünk, és elég jól ismerünk.

Az Overdose Racing Team partnerei: Betonútépítő Zrt.; Euroaszfalt Kft., Absolut Hostess Kft.; Gulf; Unifilter Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; BM KOMP kompresszortechnika; Eftech Kft.; Max-Transport Bt.; Dynamic Út Kft.; Bolyki Terra Kft.; Euroll Hungária Kft.; Honor Trans-Sped Kft.; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.; Salgó polctervező;  NoGlu Cukrászda, L&L Trans Kft., Stravia Kft., Acsay László E.V. Személy- és teherszállítás, Megafon Rádió


Legfrissebb cikkek