Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Pazarul kezdte a 2017-es szezont az ifj. Kanyik Antal - Nyirfás Julianna duó, akik az idei évben autót és bajnokságot is váltottak. A Hell 23. Miskolc Rallye-n mindjárt az első gyorsasági szakaszt megnyerték, majd folyamatos jó autózással az abszolút és kategória harmadik helyért járó serlegeket is hazavitték.

Antiék célja az volt, hogy megismerjék az autót és gyűjtsék a verseny kilométereket, de az, hogy mindjárt az első gyorsot megnyerjék őket is meglepetésként érte.

„Nem voltam tisztában az eredményekkel az első kör után és csak a szervizcsapat és az ellenfelek mosolyán vettem észre, hogy ilyen jól sikerült kezdenünk. Az élmezőnyben mi vagyunk az egyetlen páros akik Hankook gumikkal versenyeznek, ami nagyon pozitív visszajelzés számunkra” – kezdte a miskolci verseny értékelését ifj. Kanyik Antal.

Az eredménnyel a csapat elég magasra tette a mércét, hiszen a vártnál sokkal jobban teljesítettek. Senki nem gondolta, hogy ilyen jó lesz minden és az autó is problémamentesen oldja meg a hétvégét.

170308 kanyik n 2

„Nagyon sikeres verseny volt, boldogok vagyunk, hogy sikerült hely állnunk, és szeretnénk ezt a jó szériát Salgótarjánban is folytatni. Gratulálok az ellenfeleimnek, akikkel nagyon komolyat meccseltünk egész hétvégén, és utólag már tudom hol vertek meg. Az egész csapatnak jár a köszönet, hiszen az odaadásuk nélkül nem jött volna össze az eredmény” – zárta a beszélgetést Anti.

A csapat a folytatásban április utolsó hétvégéjén a Rallye2-es Bajnokság következő futamán a tavaly visszatérő salgótarjáni versenyen áll legközelebb rajthoz, ahol hasonlóan nagy csatákra számít majd.

Köszönjük Partnereinknek: Frigo-Experience Kft., Kenguru konténer, Tej Express, Csonka F-Trans, Valida Kft., Kroon Oil, Elaforg 2000 Kft., Exclusive Tours, Exclusive Change, Pentolt Kft., Hidra Kft., 3DiClone, Kanyik Autószerviz, Schon-gumi.hu


Legfrissebb cikkek