Nem indult jól a Sajtós Dénes - Paizs Róbert 2017-es szezonja, mert a Hell 23. Miskolc Rallye tesztjén balesetet szenvedtek. A srácok jól vannak, ám az autó olyan állapotba került, hogy az első versenyt ki kellett hagyniuk.

A Miskolc Rallye-ra készülve egy teszt vetett véget a versenynek, ahol Dénes a fékerő állítgatása után felborult autóban találta magát. Az autó annyira megsérült, hogy így nem lehetett vele elindulni Miskolcon. Szerencsére a csapatnak van egy tartalék karosszériája, aminek az átépítését már el is kezdték a srácok, hogy az Ózd Rallye-n ott tudjanak lenni.

Szerencsésebben indult a csapat másik versenyzőjének, Kiss Györgynek a 2017-es szezonja, aki a téli felkészülési időszakban új autó építésébe fogott.

„Sikerült megvásárolnom Vogelsinger Sándortól az Amerikában dragra épített karosszériáját, amit összeépítettem a saját alkatrészeimmel. Ez csővázas Coupe, amivel Sanyi megnyerte a King of Europe-ot” – kezdte a beszélgetést Kiss György.

Az összeépítés mellett Gyuri pár fejlesztést is bevetett és továbbiak várhatók a következő verseny előtt. Az autó első kilométerei sok állítgatással jártak, de a befektetett munka meg hozta a gyümölcsét.

„Sikerült megnyerni a kategóriámat és az elvárt 10.2-es időt is összehoztam. A Super Final-ben pedig a második helyet szereztem meg. Itt a nap nyolc leggyorsabb autója vesz részt” – zárta a beszélgetést Gyuri.

170408 kiss n 2

Míg Dénesék az átépítés kellemetlenségeivel készülnek a hó végi Ózd Rallye-ra, addig Gyuri sem tétlenkedik, újra programoztatja a motort és egy kapcsolókörmös váltót is megpróbál beszerezni.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, Honda Heart Club, Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Rov Part Kft., Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin